Το πανέξυπνο τρικ να διατηρείται μαλακό το παγωτό όταν μπαίνει στη κατάψυξη!!!

Το πανέξυπνο τρικ να διατηρείται μαλακό το παγωτό όταν μπαίνει στη κατάψυξη!!!
Υπάρχουν φορές που το παγωτό όταν το τοποθετούμε στη κατάψυξη γίνεται σκληρό και δύσκολο στο σερβίρισμα! Για να μην…λυγίζετε τα κουτάλια σας στη προσπάθεια να γευτείτε λίγο παγωτό σας έχουμε το τέλειο τρικ για μαλακό παγωτό!
Η λύση κρύβεται στο πλαστικό αεροστεγές σακουλάκι (zip lock bag). Τοποθετήστε μέσα σε αυτό το κουτί με το παγωτό σας. Αφαιρέστε όσο περισσότερο αέρα μπορείτε (ο αέρας αποτελεί την κύρια αιτία που γίνεται τόσο σκληρό το παγωτό)και σφραγίστε καλά το σακουλάκι. Τέλος τοποθετήστε στη κατάψυξη.
Όταν το βγάλετε για να φάτε, θα είναι μαλακό και πολύ απολαυστικό!!!

Related posts

Ποιοι δεν πρέπει να τρώνε ντομάτες γιατί μπορεί να κάνουν κακό στην υγεία τους

Καστανό ρύζι: 5 σημαντικά οφέλη για την υγεία μας

Τα 5 καλύτερα θρεπτικά συστατικά για την υγεία του εγκεφάλου