ΣΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΥΚΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ

 
ΛΙΜΝΗ ΝΕΠΤΟΥΝ -ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΥΚΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ

ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΣΗΜΕΡΑ (-5C ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΝΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ
ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΙΖΑΜΕ ΨΩΜΙ .ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ …ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ Η ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΔΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛHΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΕ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΥΚΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ….


ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ…ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΚΟΠΕΛΑ (ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ )ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ …ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ. 

                                 
                                
                              
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΤΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΤΟΝΙΑ ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
                             
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!! 

MANUELA MIHALI NEWSIT.AMEA – NEPTUN -ΡΟΥΜΑΝΙΑ 

Neptun είναι ένα καλοκαιρινό θέρετρο στη ρουμανική παραθαλάσσια , στην Μαύρη Θάλασσα , 6 χλμ βόρεια της Mangalia .Είναι μέρος μιας σειράς τέτοιων, θέρετρα, Olimp , τον Δία , την Αφροδίτη και τον Κρόνο .
Η θέση είναι σημαντική για τη φιλοξενία του θερινή κατοικία του προέδρου , ο Nufarul .
Neptun είναι ένα θέρετρο στην παραλία της Μαύρης Θάλασσας στη Ρουμανία . Χτίστηκε το 1972 και είναι ένα από τα πιο πολυτελή και καλά διατηρημένο θέρετρα, με καθαρό νερό και πολλή βλάστηση από το δάσος Comorova σε κοντινή απόσταση. Ο Ποσειδώνας έχει εδώ και πολλά χρόνια σε μια σειρά τις κορυφαίες επιλογές για προορισμούς διακοπών των τουριστών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ακόμα και σήμερα οι τουρίστες είναι ενθουσιασμένοι από την ομορφιά του τόπου.
Neptun θέρετρο ρίξει με ένα από τα πιο όμορφα και καλά οργανωμένες παραλίες σε ολόκληρη την ακτή. Το όνομα της παραλίας είναι Στο Σημαίες “La Steaguri”? Μια μεγάλη παραλία 100 μέτρων με τοποθετημένα άνετα ξαπλώστρες, τασάκια και φυσικά ομπρέλες και ή το κόστος μεταξύ 7 και 14 ευρώ μπορείτε να χαλαρώσετε στα κρεβάτια στην παραλία. Μετά από μια μέρα στην παραλία των τουριστών μπορεί να speend λίγο χρόνο στον απότομο βράχο, όπου υπάρχουν πολλά εστιατόρια, μπαρ και εστιατόρια. Σε Neptun , εκτός από τις πολυάριθμες ευκαιρίες ψυχαγωγίας των τουριστών μπορεί να βελτιώσει την υγεία εκεί, περνώντας χρόνο στο spa υγιεινής μπορείτε να τη θεραπεία ρευματικών παθήσεων, αναπνευστικές ασθένειες, δερματικές παθήσεις και πολλά άλλα.
Ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να συνδυάσετε τη χαλάρωση και την ψυχαγωγία με τη βελτίωση της υγείας.


Related posts

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ