ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η 8χρονη που είναι θύμα bulling: «Θέλω να αισθάνομαι ότι με θέλουν στο σχολείο»!!!-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η 8χρονη που είναι θύμα bulling: «Θέλω να αισθάνομαι ότι με θέλουν στο σχολείο»!!!

«Με κάνει να αισθάνομαι λυπημένη και φοβισμένη και δεν μου αρέσει» λέει με δάκρυα στα μάτια η 8χρονη Anna προσπαθώντας να περιγράψει στο βίντεο όλα όσα νιώθει από το bulling που δέχεται στο σχολείο της!


Η Sarah Cymbaluk η μητέρα της μικρής ανέβασε αυτό το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, απογοητευμένη από την αδράνεια των διευθυντών στο Δημοτικό Σχολείο στο Fosston στη Μινεσότα.

Το δυσάρεστο είναι ότι η Anna έχει τόσα ψυχολογικά τραύματα που αρνείται να μιλήσει σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται.

Συγκλονιστικό όμως είναι το γεγονός ότι και ο μικρός της αδελφός Benjamin εμφανίζεται επίσης στο βίντεο να λέει τις δικές του ιστορίες bulling!


O 7χρονος ισχυρίζεται ότι τραμπούκοι του λένε να αυτοκτονήσει και τον αποκαλούν «μαλ ****.

Ακόμα στο βίντεο, η Anna λέει ότι έχει μιλήσει για τα περιστατικά στον δάσκαλό της περίπου πέντε φορές και το μόνο της απάντησε ήταν: «απλά αγνοήστε το». 

«Θέλω να αισθάνομαι ότι με θέλουν στο σχολείο» λέει η 8χρονη με δάκρυα στα μάτια και πραγματικά προκαλεί κόμπο στο στομάχι!

 

 

star.gr

 

Related posts

70χρονος βρήκε 1.900 ευρώ σε ΑΤΜ , έκανε το λάθος να τα πάρει και το μετάνιωσε πικρά όταν τον είδαν στη κάμερα

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται