Στην Υγεία τα κλεμμένα από τις μίζες!

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι της Υγείας καθώς οι διάφορες μίζες ύψπυς 17 εκατ. ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί εως τώρα στον ειδικό λογαριασμό του Δημοσίου θα πάνε σε Παιδεία και Υγεία.
Πάρτι με τα …κλεμμένα θα κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς θα γεμίσει τα ταμεία του ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ με χρήματα που επιστράφηκαν από διάφορες μίζες όπως από τα εξοπλιστικά και άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και των υπουργών Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, αποφασίστηκε ότι στον τομέα της Υγείας θα δοθούν άμεσα τα 13 από τα πρώτα 17 εκατομμύρια που έως τώρα έχουν μπει στα κρατικά ταμεία ενώ τα υπόλοιπα 4 θα δοθούν στην Παιδεία.
Συγκεκριμένα τα 13 εκατομμύρια θα χρησιμοποιηθούν από τον ΕΟΠΥΥ για ανασφάλιστους πολίτες που χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ενώ άλλα 4 εκατομμύρια στην Παιδεία θα διατεθούν για την κάλυψη στέγασης 3.000 φοιτητών με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα αλλά και για τον εφοδιασμό τυφλών μαθητών με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

Related posts

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον Κορονοϊό απ’ όλο τον κόσμο

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια