Σπιτική τυροκαυτερή!!!

Σπιτική τυροκαυτερή!!!

Υλικά

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 καυτερή πιπερίτσα

λίγη γλυκιά πιπεριά

1 κ.σούπας τρίμμα φρυγανιάς

230γρ.φέτα

1 κ.σ. γιαούρτι

πιπέρι-ρίγανη

κόκκινο καυτερό πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο multi τα 4 πρώτα υλικά.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ξαναχτυπάμε.

Αφήνουμε την τυροκαυτερή  2-3 ώρες στο ψυγείο πριν τη σερβίρουμε. Σε κλειστό δοχείο (ψυγείο) μπορεί να διατηρηθεί μερικές μέρες.

 

Related posts

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Η μέθοδος που ανακουφίζει 7 στους 10 με φυσικό τρόπο

6 διατροφικές συνήθειες που βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας

Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ