Σοκαριστικό βίντεο: με τη χρήση του κινητού φτιάχνεις ποπ κορν!-ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικό βίντεο: με τη χρήση του κινητού φτιάχνεις ποπ κορν!-ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κινητά είναι μεγάλες πηγές ακτινοβολίας. Αυτό που ακόμα δε γνωρίζουμε είναι πόσο σοβαρές θα είναι οι επιπτώσεις στην υγεία μας. Ήδη ¨κατηγορούνται¨ ότι μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο του ακουστικού νεύρου ή του εγκέφαλου μέχρι και στειρότητα.

Οι γιατροί επιμένουν να αποφεύγουμε την πολύωρη χρήση τους και να χρησιμοποιούμε όσο περισσότερο γίνεται ακουστικά(handsfree) ή έστω την ανοιχτή ακρόαση. Όταν έχουμε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το σώμα ο κίνδυνος μεγαλώνει. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε, καθώς εκείνη την ώρα πολλαπλασιάζεται η εκπομπή της ακτινοβολίας και απορροφάτε όλη από το σώμα και τον εγκέφαλο.

Μερικές φορές όμως αν δε δούμε κάτι, δε το πιστεύουμε. Δυστυχώς η ακτινοβολία δεν είναι ορατή με το μάτι, μπορεί όμως να γίνει ορατή με ένα πείραμα. Το βίντεο που ακολουθεί είναι αστείο έως σοκαριστικό, εάν σκεφτεί κανείς πως χρησιμοποιώντας λίγο καλαμπόκι και 3-4 κινητά, αυτό μετατρέπεται σε ποπ κορν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Μετά από αυτό που θα δείτε, ίσως αναθεωρήσετε για το πόσο κοντά σας θέλετε αυτές τις συσκευές!

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

Related posts

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή