Πλαστικός χειρουργός έκρυψε από την Εφορία 1,9 εκατ. ευρώ

Γνωστός πλαστικός χειρουργός από το Ψυχικό ο οποίος έκρυψε από την Εφορία 1,9 εκατ. ευρώ, 21 γιατροί από το Νοσοκομείο Ρίου οι οποίοι ερευνώνται για αδικαιολόγητο πλουτισμό, αλλά και ένας «ανεπάγγελτος» από την Καβάλα με μηδενικό εισόδημα, Πόρσε και κοινωφελές έργο καθώς δώρισε στο τοπικό Κέντρο Υγείας ασθενοφόρο αξίας  81.000 ευρώ, ξεχωρίζουν ανάμεσα στα λαβράκια που έπιασε το ΣΔΟΕ τον Μάρτιο.

Ο μεγαλογιατρός του Ψυχικού εντοπίστηκε, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε, να έχει αποκρύψει από την Εφορία 1,906 εκατ. ευρώ και ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τους αναλογούντες φόρους και τα πρόστιμα. Αν εισπραχθούν αυτά και πότε βέβαια, μένει να αποδειχθεί.
Λαβράκια έβγαλε το ΣΔΟΕ και στα Νοσοκομεία Ρίου και Χαλκίδας. Στο Ρίο εντόπισε δύο γιατρούς με αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας 873.000 ευρώ και 67.000 ευρώ. Εκτός από την Εφορία παραπέμφθηκαν και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος για επιπλέον 19 γιατρούς στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν την απασχόληση εννέα αλλοδαπών ως αποκλειστικών νοσοκόμων χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα. Δύο από αυτές μάλιστα συνελήφθησαν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, γιατί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Τις εντυπώσεις όμως κλέβει ο ανεπάγγελτος της Καβάλας. Το ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης διενήργησε έλεγχο πόθεν έσχες σε ιδιώτη, ο οποίος δηλώνει ανεπάγγελτος με μηδενικό εισόδημα. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε σημαντικές καταθέσεις και θυρίδα με τιμαλφή και πλάκα χρυσού. Στην οικία του βρέθηκε μηχανή καταμέτρησης χρημάτων και δηλώσεις τρίτων που αφορούσαν εξουσιοδοτήσεις για μεταβίβαση οχημάτων. Επίσης βρέθηκε, εντός αποθηκευτικού χώρου, αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε ιδιοκτησίας του και μηχάνημα τήξης χρυσού.
tanea.gr

Related posts

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον Κορονοϊό απ’ όλο τον κόσμο

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια