Πέθανε κρατώντας αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη του!‏

Μια γυναίκα από την Αμερική γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό ώστε να προλάβει να δει ο ετοιμοθάνατος άντρας της τη νεογέννητη κόρη τους.

Ο Μαρκ Άουλγκερ, 52 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο. Μήνες αργότερα το ζευγάρι έμαθε ότι στην περίπτωσή του η ασθένεια ήταν θανατηφόρα. Η Νταϊάν, 31 ετών, γυναίκα του Μαρκ ρώτησε τον γιατρό πόσο καιρό ζωής έχει ακόμα και η απάντηση ήταν 5 με 6 μέρες το πολύ!

Ο Μαρκ είχε φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει -δεν πέρναγε πλέον το οξυγόνο από τους πνεύμονές του ώστε να πηγαίνει στο αίμα και στο υπόλοιπο σώμα. Η γυναίκα του ήταν έγκυος αλλά ήθελε ακόμα δύο βδομάδες μέχρι να γεννήσει. Προκειμένου όμως ο Μαρκ να δει το μωρό του, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να γεννήσει νωρίτερα.

Ο Μαρκ, τελικά, κατάφερε να κρατήσει την κορούλα του για περίπου 45 λεπτά μετά τη γέννηση της! «Έκλαιγε και έδειχνε πολύ λυπημένος», είπε η Νταϊάν. Αμέσως μετά ο Μαρκ έπεσε σε κώμα και τότε τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας άρχισαν τις ερωτήσεις για την κατάσταση της υγείας του, ανήσυχα για τον πατέρα τους.

Η Νταϊάν αρχικά τους είπε πως ο μπαμπάς τους κοιμόταν και τότε ο ένας γιος της την ρώτησε αν θα κατάφερνε να επιβιώσει! Η Νταϊάν τότε αποφάσισε να πει την αλήθεια στα παιδιά της, λέγοντάς τους πως δεν θα τα κατάφερνε και τότε εκείνα άρχισαν να κλαίνε.

Ο Μαρκ έζησε άλλες 5 μέρες και τελικά πέθανε κρατώντας το νεογέννητο κοριτσάκι του στην αγκαλιά του!

 

mothersblog.gr

Related posts

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Είναι επίσημο: Ιδού η καλύτερη πόλη σε ποιότητα ζωής στην Ελλάδα, θα άφηνες την Αθήνα για να μείνεις εκεί;