Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ του ΚΟΣΜΟΥ: Φωτογραφίζει την κόρη του κάθε μέρα της ζωής της!!!-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ του ΚΟΣΜΟΥ: Φωτογραφίζει την κόρη του κάθε μέρα της ζωής της!!!-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Από το πρώτο χαμόγελό της, μέχρι το πρώτο της δοντάκι, τα πρώτα βηματάκια της και την πρώτη της μέρα στο σχολείο, ο μπαμπάς της 18χρονης πια Σουμάν Μπανσάλ από το Κεντ τα κατέγραφε όλα με τη φωτογραφική του μηχανή.

Από τις 16 Μαΐου του 1996 που πήρε την πρώτη της ανάσα, μέχρι σήμερα, ο μπαμπάς Μούνις δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει την μικρή του πριγκίπισσα, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει 6.575 φωτογραφίες.

Τώρα λοιπόν που τα γενέθλια της κορούλας του έφτασαν, ο τρυφερός μπαμπάς ένωσε όλες αυτές τις φωτογραφίες σε ένα υπέροχο κολάζ και δημιούργησε ένα τεράστιο πορτραίτο της για να της το κάνει δώρο.

Μάλιστα ο κ. Μούνις είχε ξεκινήσει το ίδιο και με τον γιο του, όμως εκείνος δεν ήταν τόσο υπομονετικόςόσο η κόρη του και σταμάτησε να ποζάρει στα 15 του.

Φυσικά ο μπαμπάς είναι πολύ περήφανος για την κόρη του, η οποία ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σπουδές της στη νοσηλευτική.

star.gr

Related posts

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ

70χρονος βρήκε 1.900 ευρώ σε ΑΤΜ , έκανε το λάθος να τα πάρει και το μετάνιωσε πικρά όταν τον είδαν στη κάμερα