Μάθε πως δεν θα σου σπάνε τα βραστά αυγά!!!

Μάθε πως δεν θα σου σπάνε τα βραστά αυγά!!!

 

Θέλεις να κάνεις βραστά αυγά αλλά σχεδόν πάντα σπάνε πριν καλά καλά τα ετοιμάσεις;

Αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί τα βάζεις σε ζεστό νερό μόλις τα έχεις βγάλει από το ψυγείο, με αποτέλεσμα να αλλάξει πολύ γρήγορα η θερμοκρασία τους.

Για να κάνεις τέλεια βραστά αυγά πρέπει πριν τα μαγειρέψεις να τα αφήσεις για περίπου 20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, στο βράσιμο ρίξε λίγο αλάτι στο νερό.

Related posts

Λιποδιαλυτικό ρόφημα: Σπιτική συνταγή του λεπτού για αποτοξίνωση και γρήγορη απώλεια βάρους, με φυσικό τρόπο

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους