Επίδομα αεροθεραπείας: παράταση της τελικής προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών

Επίδομα αεροθεραπείας: παράταση της τελικής προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών

Σας κοινοποιούμε το ανωτέρω σχετικό, το οποίο αφορά παράταση της τελικής προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών έως και την 30/6/2014, για όλους τους δικαιούχους επιδόματος αεροθεραπείας ασφαλισμένους και παρακαλούμε για την εφαρμογή αυτού.

« Σχετικά με τη χορήγηση επιδόματος αεροθεραπείας σε συνταξιούχους (π.χ. ΟΑΕΕ) με βιβλιάριο ασθενείας ΙΚΑ -ΕΤΑΜ. »

Με τα αρ.πρωτ. οικ.30883/26-9-2013 & οικ.33740/21-10-2013 έγγραφα του Οργανισμού, δόθηκαν οδηγίες για τη χορήγηση του επιδόματος αεροθεραπείας σε ασφ/νους του ΕΟΠΥΥ με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών και είχε οριστεί ως τελική προθεσμία υποβολής τους η 31/3/2014 .

Με αφορμή πληθώρα αιτημάτων συνταξιούχων (π.χ. ΟΑΕΕ και λοιπών ταμείων) με βιβλιάριο ασθενείας του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που δεν χορηγήθηκε το εν λόγω επίδομα από τους φορείς ΟΑΕΕ ή ΙΚΑ- ΕΤΑΜ , σας γνωρίζουμε ότι το εν λόγω επίδομα θα χορηγηθεί από τις Περ/κές Δ/νσεις του ΕΟΠΥΥ με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών όπως αναφέρονται στα ανωτέρω έγγραφά μας .

Η αναζήτηση στο λογισμικό εφαρμογής απόδοσης παροχών προτείνεται να γίνεται με ονοματεπώνυμο ασφαλισμένου ή εναλλακτικά με ΑΜΚΑ και η απόδοση παροχής θα σημειώνεται στο βιβλιάριο.
Εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης ,σας γνωρίζουμε ότι ως τελική προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για όλους τους δικαιούχους ασφ/νους θα είναι η 30/6/2014.

 

 

Related posts

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ