Εμφύτευσε computer chip στο χέρι του (χωρίς νάρκωση και βοήθεια από γιατρό)!!!-BINTEO

Εκτός από τρελός για δέσιμο, ο Γερμανός λάτρης της τεχνολογίας Tim Cannonδηλώνει “biohacker“. Είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που εμφύτευσε στο σώμα του ένα κανονικό computer chip. Ο λόγος; Πολύ απλός: Μέσω το chip θα βλέπει real-time βιομετρικά στοιχεία για τον οργανισμό του στην Android ταμπλέτα του!

Η εμφύτευση δεν έγινε από γιατρό, αλλά από φίλους του οι οποίοι ασχολούνται με το ευγενές χόμπυ του “body modification“. Και όπως καταλαβαίνετε, εφόσον αυτοί οι τύποι δεν είναι γιατροί δεν έχουν και δικαίωμα να κάνουν νάρκωση. Άρα η επέμβαση στο χέρι του Cannon έγινε χωρίς αναισθητικό!

Το chip, για να μην μολύνει τον οργανισμό του τρελο-Tim, αλλά και για να μην πάθει βλάβη, βρίσκεται μέσα σε ειδική προστατευτική θήκη. Το καλό της υπόθεσης (αν μπορεί να υπάρξει καλό σε αυτήν την υπόθεση) είναι ότι φορτίζεται ασύρματα και έτσι δεν χρειάζεται να βάζει το χέρι του στην πρίζα κάθε λίγο και λιγάκι.
  
Αν ενδιαφέρεται κάποιος να μιμηθεί τα καμώματα του Tim Cannon, ας μάθει ότι το συγκεκριμένο chip ονομάζεται Circadia και κοστίζει γύρω στα 500 δολάρια.

 

thegang.gr

Related posts

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα