ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Γονείς συνελήφθησαν επειδή ο 11χρονος γιος τους ΖΥΓΙΖΕΙ… 95 ΚΙΛΑ!!!

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Γονείς συνελήφθησαν επειδή ο 11χρονος γιος τους ΖΥΓΙΖΕΙ… 95 ΚΙΛΑ!!!

Κινδυνεύουν να χάσουν και την κηδεμονία του

Σάλος έχει προκληθεί στην Μεγάλη Βρετανία, όπου ένα ζευγάρι από το Νόρφολκ, συνελήφθη επειδή ο γιος τους είναι… υπέρβαρος!

Πιο συγκεκριμένα, το παιδί αν και είναι μόλις 11 χρονών, ζυγίζει… 95 ΚΙΛΑ και έχει ύψος… ένα  μέτρο και 50 εκατοστά.

Οι γονείς που είχαν συλληφθεί και τον περασμένο Μάρτιο αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν και την κηδεμονία του παιδιού τους.


Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι αγαπούν και νοιάζονται πολύ για τον γιο τους, ενώ το αφύσικο βάρος του 11χρονου οφείλεται σε γενετική πάθηση.

Μάλιστα, η 43χρονη μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί της πάσχει και από αυτισμό.

«Στην ιδέα ότι μου παίρνουν τον γιο μου τρομοκρατούμαι! Είμαι ένα τίποτα χωρίς το παιδί μου. Είμαι χονδρή όπως και το σόι του άντρα μου. Είναι γενετικό- είμαστε όλοι χονδροί» αναφέρει, ενώ συμπληρώνει ότι «π​αρότι ο γιος μου ζυγίζει 3 φορές περισσότερο από ότι είναι φυσιολογικό να ζυγίζει ένα παιδί της ηλικίας του, δεν ανησυχώ!»


Από την άλλη πλευρά οι δάσκαλοι του παιδιού ανησυχούν πολύ για τον 11χρονο και ήταν αυτοί που ειδοποιήσαν τις αρχές για το περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι ανάλογα περιστατικά αποτελούν πλέον συχνό φαινόμενο στην Αγγλία, αφού την τελευταία πενταετία η Πρόνοια έχει αφαιρέσει την κηδεμονία παχύσαρκων παιδιών από τουλάχιστον 74 ζευγάρια.

star.gr

Related posts

Αδιανόητο περιστατικό: 15χρονος στα Χανιά έδειρε 2 φορές την γιαγιά του επειδή δεν του έδινε χρήματα

Κοpιτσάκι εκ γενετής κουφό βρήκε την ακοή του χάρη σε επαναστατική θεραπεία – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η εικόνα της Ρένας Κουβελιώτη μετά την επίθεση: Βγήκε με κολάρο στο δελτίο ειδήσεων, «Έχω αιμάτωμα στον αυχένα» – ΒΙΝΤΕΟ