Αν είσαι λάτρης των χάμπουργκερ, τότε πρέπει να δεις αυτό το βίντεο!-ΒΙΝΤΕΟ

Αν είσαι λάτρης των χάμπουργκερ, τότε πρέπει να δεις αυτό το βίντεο!-ΒΙΝΤΕΟ

Το υδροχλωρικό οξύ είναι μια ισχυρή ένωση που έχει πολλές βιομηχανικές χρήσεις: από την αφαίρεση της σκουριάς από το χάλυβα, μέχρι στην επεξεργασία των δερμάτων.  Αυτό που πιθανότατα να αγνοείτε είναι ότι τα υγρά του στομάχου περιέχουν υδροχλωρικό οξύ που εκκρίνεται από πολυάριθμους μικρούς αδένες, οι οποίοι βρίσκονται στα τοιχώματά του.

Ο χημικός Martyn Poliakoff από το πανεπιστήμιο του Nottingham, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα μάλλον ανατριχιαστικό πείραμα.  Πήρε ένα δημοφιλές έδεσμα από την «οικογένεια» των junk food, ένα λαχταριστό κατά τα άλλα χάμπουργκερ, και το βύθισε σε υδροχλωρικό οξύ.

 

Το αποτέλεσμα μάλλον είναι αποκρουστικό και πιθανότατα θα αλλάξει μια για πάντα την όρεξή σας για junk food. Όπως θα δείτε, μετά από τρεις περίπου ώρες, το οξύ έχει μετατρέψει το μπέργκερ σε μια αηδιαστική μάζα που δεν θυμίζει σε τίποτα το ζουμερό ορεκτικό.

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: Newsbeast.gr

Related posts

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Για να αγαπηθείς, πρέπει πρώτα να σε αγαπήσεις

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και έκανε βουτιά στο κενό από το 5ο όροφο, σοκ στη γειτονιά