“Μίλησε” τo DNA για την 4χρονη που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά!!!

Ο εισαγγελέας ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό με τη

4χρονη που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά.

Αμέσως διέταξε τη διενέργεια εξέτασης του γενετικού υλικού, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι η μικρή πράγματι δεν είναι παιδί του ζεύγους των Ρομά με τους οποίους ζούσε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλο: “Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τον εισαγγελέα, ο οποίος έχει αναλάβει το θέμα. Επιβεβαιώθηκε με εξετάσεις DNA ότι η ανήλικη δεν ανήκει στην οικογένεια των Ρομά, που βρέθηκε. Μέχρι στιγμής η 4χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο της Λάρισας και κάποια στιγμή θα έρθει σε μας”.

Πηγή: Espresso

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η έρευνα για την ταυτότητα του 4χρονου κοριτσιού

 

Μία περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία στη Λάρισα καθώς, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, εντοπίστηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, ξανθό με πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν συνάδουν με τα χαρακτηριστικά των δύο γονέων του.

Το γεγονός, κέντρισε το ενδιαφέρον των αστυνομικών που διεξήγαγαν την έρευνα στον οικισμό, οι οποίοι προσήγαγαν τους γονείς του παιδιού στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και τους υποβάλλουν σε ερωτήσεις παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να διευκρινιστεί η καταγωγή του παιδιού. Παράλληλα, γίνονται επαφές με υπηρεσίες εκτός Λάρισας, που ασχολούνται με εξαφανίσεις ανηλίκων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται να αποσαφηνιστεί η υπόθεση.

Προς το παρόν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα δεν υπάρχουν καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

enikos.gr

Related posts

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ