ΕΟΠΥΥ:Δείτε τα τηλέφωνα για Ραντεβού χωρίς χρέωση για συνταξιούχους του ΕΚΑΣ

ΕΟΠΥΥ:Δείτε τα τηλέφωνα για Ραντεβού χωρίς χρέωση στους συνταξιούχους του ΕΚΑΣ

Μετά από παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του Υφυπουργού, κ. Αντώνη Μπέζα, από σήμερα παρέχεται ατελής χρήση της τηλεφωνικής υπηρεσίας προγραμματισμού ραντεβού με ιατρούς του ΕΟΠΥΥ για τους συνταξιούχους δικαιούχους λήπτες του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ).

Η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ενισχύσει τους συνταξιούχους που δικαιούνται και λαμβάνουν ΕΚΑΣ, προχώρησε στην εφαρμογή του μέτρου παροχής χρήσης της τηλεφωνικής υπηρεσίας κλεισίματος ραντεβού χωρίς χρέωση για τον δικαιούχο- ασφαλισμένο και τα έμμεσα προστατευόμενα μέλη του.

Η ατελής χρήση της τηλεφωνικής υπηρεσίας προγραμματισμού ραντεβού με ιατρούς του ΕΟΠΥΥ για τους συνταξιούχους δικαιούχους λήπτες του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) εξασφαλίστηκε μετά από παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και διαπραγμάτευση της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ.

Οι αριθμοί τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι οι ακόλουθοι:

– 210 2789299

– 210 6241884

– 210 9472390

– 210 9499884

Οι δικαιούχοι ΕΚΑΣ θα καλούν τις συγκεκριμένες γραμμές επικοινωνίας και θα προγραμματίζουν το ραντεβού με απλή αναφορά του ΑΜΚΑ τους. Η παροχή της υπηρεσίας γίνεται με τα ίδια ακριβώς κριτήρια μέσω των αντίστοιχων 5ψηφίων γραμμών.

 

Related posts

Τα «πάνω κάτω» σε παροχές ασθένειας, μητρότητας κι έξοδα κηδείας

Ευκαιρία σύνταξης ακόμα και με λιγότερα από 4.500 ένσημα

«Τέλος το πέναλτι 30%»: Διευκρινίσεις από τον υφυπουργό Εργασίας για τους εργαζόμενους συνταξιούχους