Ένα ακόμη αστέρι του Χόλιγουντ έσβησε για πάντα!

Ένα ακόμη αστέρι του Χόλιγουντ έσβησε για πάντα!

Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς στις 12 το μεσημέρι χθες(10μμ ώρα Ελλάδος). Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία, όμως όλοι περιμένουν το αποτέλεσμα από την εξέταση του ιατροδικαστή.

Κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία όμως ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες ποιος είναι. Το πτώμα βρέθηκε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, όπου έμενε μαζί με τη σύζυγο του. Τα τελευταία χρόνια έπασχε από κατάθλιψη και έκανε προσπάθειες για να ξεπεράσει το πρόβλημα του, όμως δυστυχώς δε τα κατάφερε.

Στην ηλικία των 63, έσβησε το αστέρι που χάρισε πολλές μαγικές στιγμές σε όλους μας. Γνωστός για τις ταινίες: Ο κύκλος των χαμένων ποιητών, ο βασιλιάς της μοναξιάς ενώ είχε βραβευτεί με Όσκαρ για την ταινία Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ.

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

 

Related posts

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ

Δεν το ήξερε κανείς: Αυτή η Ελληνική φυλή είναι η κορυφαία στον κόσμο