Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο αντίο. Κατέρρευσαν οι αγαπημένοι της- Ο σπαρακτικός επικήδειος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Ζώή Λάσκαρη. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές αποχαιρετούν την αγαπημενή ηθοποιό που έφυγε από την ζωή στα 73 της χρόνια την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη .

Η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, λένε το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Η ταφή θα γίνει στο Α Νεκροταφείο. Τραγικές φιγούρες οι δυο κόρες της, η εγγονή της και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην Ζωή του

Ηταν ένας σύντομος επικήδειος αποχαιρετισμός του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην Ζωή του. Την γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του επι 41 ολόκληρα χρόνια.

«Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σ ευχαριστω για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

 

Το πιο δυνατό χειροκρότημα …  στην τελευταία έξοδο της ηθοποιού

Η Ζωή Λάσκαρη, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με τις ερμηνείες της αλλά και οι ρόλοι που έπαιξε στο θέατρο που υπεραγαπούσε άφησαν εποχή.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για να αποχαιρετίσει τη σπουδαία ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη.

Στον Άγιο Διονύσιο έχουν πάει, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Νόνικα Γαληνέα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η Βάνα Μπάρμπα, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σταμάτης Φασουλής, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, που έχασε τη σύντροφο της ζωής του μετά από 40 χρόνια, βρίσκεται η κόρη του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου, από τον πρώτο γάμο της Ζωής Λάσκαρη, καθώς και η εγγονή της Ζένια Μπονάτσου.

Ένα ιδιαίτερο στεφάνι έστειλε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη επέλεξε να ‘γράψει’ πάνω στο στεφάνι “Θα σαγαπώ Ζωζώ” με κόκκινα τριαντάφυλλα.

 

Η  ομοιότητα της μεγάλης κόρης της Ζωής Λάσκαρη Μάρθας με την μητέρα της

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou