Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Ζωή και κότα» για έναν 70χρονο στον οποίο διέγνωσαν καρκίνο σε τελικό στάδιο!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μοντάνα …Ένας ηλικιωμένος άνδρας από τη Μοντάνα των ΗΠΑ έμαθε το 2009 ότι έπασχε από καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο.Κανόνισε τα πάντα εν όψει του μοιραίου: έκανε αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους φίλους του, πούλησε το τρακτέρ του, κανόνισε την κηδεία του με κάθε λεπτομέρεια.Ο γαμπρός του, μάλιστα, αγόρασε και το δοχείο, όπου επρόκειτο να τοποθετηθεί η τέφρα του.

Όλο αυτό το διάστημα λάμβανε συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή. Μέχρι που άρχισε να νιώθει καλύτερα.

Ο 70χρονος αποφάσισε να πάει εκ νέου στο νοσοκομείο για εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν να διαπιστωθεί ότι δεν είχε ποτέ καρκίνο στο εγκέφαλο. Είχε απλώς περάσει μια σειρά από ελαφράς μορφής εγκεφαλικά επεισόδια.

Ο ίδιος έκανε μήνυση στο νοσοκομείο και τελικά κέρδισε το ποσό των 70 χιλιάδων δολαρίων. Και η ζωή συνεχίζεται….

Χόρχε Μπουκάι: Πόση αλήθεια αντέχουμε στη ζωή μας;

Υπάρχουν άνθρωποι κομήτες και άνθρωποι αστέρια.

Μην δαιμονοποιείς όλες τις φοβίες σου, υπάρχει και ο υγιής φόβος που μπορεί να γίνει η νέα σου δύναμη!(Βίντεο)

Έπαθε εγκεφαλικό και ο σύζυγός της την παράτησε μετά από 14 χρόνια γάμου. Η δικαιολογία του, θα σας κάνει να εξοργιστείτε!!!-ΦΩΤΟ

Καρκίνος του εγκεφάλου

Τα αίτια των περισσότερων όγκων του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού είναι άγνωστα, αλλά κάποιοι παράγοντες κινδύνου για κακοήθεις όγκους του εγκεφάλου είναι γνωστοί:

Οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία στο κεφάλι ως θεραπεία για άλλον τύπο καρκίνου είναι πιθανόν να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης όγκων. Αυτό συμβαίνει συχνά σε άτομα που έχουν υποστεί ακτινοθεραπεία για παιδική λευχαιμία.
Είναι επίσης δυνατόν να έχουν κάποια γενετική προδιάθεση στην ανάπτυξη ενός όγκου.
Μέχρι αυτή τη δημοσίευση, δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να συνδέουν τη χρήση του κινητού τηλεφώνου με τους εγκεφαλικούς όγκους.
Οι εγκεφαλικοί όγκοι ΔΕΝ είναι μεταδοτικοί.

Οι ασθενείς με όγκο του εγκεφάλου ή του νωτιαίου μυελού έχουν διαφορετικά συμπτώματα, ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται ο όγκος. Μερικές φορές, όταν ένας όγκος αναπτύσσεται αργά, τα συμπτώματα εξελίσσονται σταδιακά και είναι ελάχιστα αισθητά. Είναι δυνατόν τα συμπτώματα να είναι παρόμοια με τα συμπτώματα άλλων ασθενειών.

Ο γιατρός σας είναι πιθανόν να σας συστήσει τις πρώτες εξετάσεις για την εκτίμηση των συμπτωμάτων σας. Συνήθως παραπέμπει σε νευρολόγο, ο οποίος θα σας ζητήσει περισσότερες εξετάσεις και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τις επιλογές θεραπείας.

Μπορεί να σας ζητήσουν να κάνετε αξονική τομογραφία (CT ) ή μαγνητική τομογραφία (MRI).

Εάν ο γιατρός σάς συστήσει άλλες εξετάσεις, ζητήστε του/της να σας εξηγήσει γι’ αυτές. Όταν γνωρίζετε τί θα συμβεί μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο ανήσυχοι πριν από την εξέταση.

Οι όγκοι του εγκεφάλου ή του νωτιαίου μυελού αντιμετωπίζονται συνήθως με χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία ή θεραπεία με στεροειδή. Αυτές οι θεραπείες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό.

Ο στόχος της θεραπείας είναι να εξαλειφθεί ο όγκος, ή να επιβραδυνθεί η ανάπτυξή του, και / ή να γίνουν ηπιότερα τα συμπτώματα με τη συρρίκνωση του όγκου και της τυχόν διόγκωσης γύρω από αυτόν.

Υπάρχουν επίσης πολλά είδη νέων και πειραματικών θεραπειών (ή βελτιώσεις των υφιστάμενων) που χρησιμοποιούνται συχνά για την θεραπεία ασθενών με όγκους. Αυτές οι θεραπείες, όπως είναι η γονιδιακή θεραπεία, δεν έχουν συζητηθεί λεπτομερώς σε αυτή την ιστοσελίδα.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou