Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Το ζευγάρι που έχασε από ένα πόδι λίγους μήνες πριν το γάμο του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το ζευγάρι που έχασε από ένα πόδι λίγους μήνες πριν το γάμο του

Ακρωτηριάστηκαν με λίγες μέρες διαφορά για διαφορετικό λόγο…

Ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο αναγκάστηκε να ακυρώσει το γάμο του καθώς υποβλήθηκαν σε ακρωτηριασμό με λίγες μέρες διαφορά, λόγω διαφορετικής πάθησης.

Η Susan Mortimer και ο Robert Hackley ήταν μαζί για 11 χρόνια και σχεδίαζαν τη μεγάλη μέρα της ζωής τους το Σεπτέμβριο μέχρι που και οι δύο αρρώστησαν.

Ο 57χρονος πάτησε κατά λάθος ένα κομμάτι γυαλί από σπασμένο ποτήρι το οποίο τελικά οδήγησε σε σήψη και εισήχθη στο νοσοκομείο. Οι γιατροί του είπαν ότι έπρεπε να ακρωτηριαστεί, καθώς είχε υποστεί αρκετές λοιμώξεις και είχαν ήδη αφαιρεθεί δύο δάχτυλα.

Στη συνέχεια, η μέλλουσα γυναίκα του έσπευσε στο ίδιο νοσοκομείο και της είπαν ότι χρειάζεται να ακρωτηριαστεί το αριστερό της πόδι επειδή ο διαβήτης είχε προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλό της. Η γυναίκα έκανε το χειρουργείο στις 15 Ιανουαρίου και ο Hackley 4 μέρες αργότερα.

Το ζευγάρι μάλιστα κατέληξε σε διπλανά κρεβάτια στο ίδιο νοσοκομείο μετά από την επέμβαση που τους άλλαξε τη ζωή. Και οι δυο τους ανέφεραν πως είναι πολύ παράξενη σύμπτωση αυτό που τους συνέβη και δεν μπορούν ακόμη να το συνειδητοποιήσουν. Μπορεί να ήταν ένα μεγάλο σοκ αλλά δεν θα εγκαταλείψουν το όνειρό τους και θέλουν να ξεκινήσουν να σχεδιάζουν και πάλι το γάμο τους τον επόμενο χρόνο.

Αυτό που ελπίζουν τώρα είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν στη νέα καθημερινότητα και δεν έχουν σκοπό να το «βάλουν κάτω». Προς το παρόν στηρίζονται στη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων τους που τους φροντίζουν και τους διευκολύνουν.

setaki1

setaki2

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Efi Nika

Πήγε εκδρομή και κατέληξε σε επείγον χειρουργείο: Πώς χάρη σε μια σέλφι 33χρονη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika