Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Xρειάζεται να φάτε αυτό αν έχετε απώλεια μαλλιών, εύθραστα νύχια ή αν δεν κοιμάστε καλά!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Xρειάζεται να φάτε αυτό αν έχετε απώλεια μαλλιών, εύθραστα νύχια ή αν δεν κοιμάστε καλά

Θα ήταν καλό να γνωρίζετε οτι τα θέματα του επινεφριδιακού αδένα μπορεί να επηρεάσουν την υγεία των μαλλιών, των νυχιών σας ακόμη και την ποιότητα του ύπνου σας.

Τα επινεφρίδια σας βρίσκονται στο πάνω μέρος των νεφρών σας και είναι ενδοκρινοί αδένες. Αυτοί οι αδένες είναι υπεύθυνοι για την αποδέσμευση των διαφόρων ορμονών, όπως τα στεροειδή και η αδρεναλίνη.

Η σημασία αυτών των ορμονών δεν μπορεί να μην υπερτονιστεί, καθώς οι ορμόνες αυτές βοηθούν στη ρύθμιση της αρτηριακής σας πίεσης, στην ενίσχυση της ανοσίας σας και στο ρυθμό του μεταβολισμού.

Το σώμα σας είναι εξοπλισμένο για να χειριστεί το άγχος με αυτές τις ορμόνες που απελευθερώνονται στο σώμα σας, έτσι ώστε κάθε εμπόδιο στη λειτουργία των επινεφριδίων μπορεί να οδηγήσει σε μια μυριάδα από προβλημάτα υγείας.

Η ποιότητα του ύπνου σας θα βελτιωθεί, τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο υγιή και θα έχουν μια φυσική λάμψη και τα νύχια σας θα γίνουν πιο σκληρά.

Μπορείτε να κάνετε τον επινεφριδιακό αδένα σας να λειτουργήσει και πάλι με μια φυσική σπιτική συνταγή στην οποία κύρια συστατικό είναι τα καρύδια.

Υλικά Που Θα Χρειαστείτε:

  • 4 κ.σ. αγνό φυσικό μέλι
  • Φύλλα μαϊντανού (ψιλοκόψτε λίγο περισσότερο από το μισό ματσάκι – 1 μέσο ματσάκι μαϊντανού ζυγίζει περίπου 57 γρ.)
  • 1 κ.σ. τζίντζερ σε σκόνη (1 κ.σ. φρέσκιας ρίζας τζίντζερ ισοδυναμεί με 1/4 κ.γλ. τζίντζερ σε σκόνη)
  • 120 γρ. καρύδια Βραζιλίας (Brazilian Nuts)
  • 100 γρ. σταφίδες

Παρασκευή:

  1. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενσωματώσετε τα αποξηραμένα φύλλα μαϊντανού και τα καρύδια σε ένα μπλέντερ και να τα ανακατέψετε.
  2. Στη συνέχεια, προσθέστε τις σταφίδες σας, τη ρίζα τζίντζερ και το αγνό μέλι.
  3. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Διαχείριση:

  • Καταναλώστε δύο κουταλιές από αυτό το μείγμα, προκειμένου να τονώνεσετε φυσικά τα επινεφρίδια σας ,νωρίς το πρωί πριν από το πρωινό με άδειο στομάχι.
  • Θα πρέπει να πάρετε αυτή την δόση δύο ή τρεις φορές για μια ολόκληρη εβδομάδα. Με τον τρόπο αυτό, θα δώσετε την ώθηση  που χρειάζεται ο αδένας σας και θα δείτε οτι θα αισθανθείτε αμέσως τις αλλαγές στο σώμα σας. Η ποιότητα του ύπνου σας θα βελτιωθεί, τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο υγιή και θα έχουν μια φυσική λάμψη και τα νύχια σας θα γίνουν πιο σκληρά.

53

daddy-cool.grfanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Το συστατικό στο κρέας και τα γαλακτοκομικά που ευνοεί την αρθρίτιδα

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika