Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ξεσπά η μητέρα του Μπεν: Αξίζαμε να είχαμε μάθει την αλήθεια πριν από 25 χρόνια!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4

Ξεσπά η μητέρα του μικρού Μπεν, που εξαφανίστηκε στην Κω το καλοκαίρι του 1991, κατά του μάρτυρα που υποστηρίζει ότι το παιδί καταπλακώθηκε από εκσκαφέα.

«Αξίζαμε να μάθουμε την αλήθεια πριν από 25 χρόνια. Πως μπόρεσε να κρατήσει ένα τόσο σημαντικό μυστικό για τόσα χρόνια;» δήλωσε η μητέρα του μικρού Μπεν μιλώντας στη βρετανική Mirror.

«Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου δεν θεώρησα ότι ο Μπεν μπορεί να είναι νεκρός αλλά όλα αυτά μέχρι τώρα. Ο μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι αξίζουμε να μάθουμε την αλήθεια ωστόσο αξίζαμε να μάθουμε την αλήθεια πριν από 25χρόνια» ανέφερε η 43χρονη και πρόσθεσε «Πιστεύω ότι μίλησε τώρα γιατί ο Dino είναι νεκρός. Θα μπορούσε να είχε δώσει νωρίτερα αυτές τις πληροφορίες διατηρώντας την ανωνυμία του αλλά δεν το έκανε».

Κως: Ξεκίνησαν οι ανασκαφές για την ανεύρεση οστών του μικρού Μπεν

Η ομάδα των ερευνητών από την αστυνομία του νοτίου Γιορκσάιρ βρίσκεται στην Κω από το Σαββατοκύριακο, με επικεφαλής τον Επιθεωρητή και ντετέκτιβ John Cousins, προκειμένου να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο εργασιών για την πιθανή ανεύρεση οστών του μικρού Μπεν.

Οριοθέτησαν το σημείο των ερευνών, ενώ στο σημείο έχουν κι έναν εκσκαφέα. Οι έρευνες ξεκίνησαν σήμερα από το σημείο κοντά στο σπίτι όπου έμενε ο Μπεν και θα διαρκέσουν 10 με 12 μέρες.

Μαζί με την αστυνομία υπάρχει και ιατροδικαστής, ο οποίος σε περίπτωση εύρεσης οστών θα εξακριβώσει άμεσα αν πρόκειται για ανθρώπινα ή όχι. Αν είναι ανθρώπινα οστά, τότε θα μεταφερθούν στη Βρετανία για να εξεταστούν σε ειδικά εργαστήρια.

Να σημειωθεί ότι σήμερα γύρω στις 9 δόθηκε συνέντευξη από τους ερευνητές, οι οποίοι ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί από την Βρετανική αστυνομία, σε συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, για την ανασκαφή στα δύο σημεία που έχει υποδείξει ο τελευταίο μάρτυρας, όπου πιθανόν να έχει ταφεί ο μικρός Μπεν.

Επανήλθαν για να κάνουν ξανά έρευνες, δεδομένου ότι δόθηκε μία μεγάλη επιχορήγηση, που διευκολύνει τις εργασίες.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει στη Βρετανία για την υπόθεση, στο νησί της Κω βρίσκονται περίπου είκοσι δημοσιογράφοι, ενώ τις έρευνες εποπτεύουν και υπάλληλοι των ελληνικών υπηρεσιών.Σημειώνεται πάντως, ότι ανάλογες έρευνες είχαν γίνει και πριν από μερικά χρόνια στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

 

Kostoday,madata

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou