Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Βοήθεια! Τρώει τη φίλη του! Της μασάει το πρόσωπο!» – ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις ξενοδόχου για τον ΚΑΝΙΒΑΛΟ ΠΕΛΑΤΗ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια 50χρονη κυρία, η Μάντυ Μάιλς νοίκιαζε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου της στον 34χρονο Μάθιου Γουίλιαμς, το 2014. Αυτό που δεν ήξερε, όμως, είναι ότι άνοιξε την πόρτα σε έναν…σχιζοφρενή κανίβαλο!  

Η Μάιλς άνοιξε την πόρτα ενός δωματίου, όταν άκουσε ουρλιαχτά. Τότε είδε τον Γουίλιαμς να έχει τραυματίσει με κατσαβίδι την 22χρονη Σέρις Γιεμ και να την τρώει!

Όλες αυτές οι εικόνες ξύπνησαν ξανά σήμερα, Τετάρτη, κατά την ανάκριση για την υπόθεση του ψυχοπαθή που προκάλεσε τρόμο στην Ουαλία, όταν έφαγε την φίλη του.

Κατά την ανάκριση, οι υπεύθυνοι άκουσαν την κασέτα από το τηλεφώνημα της 50χρονης ξενοδόχου στις αρχές, όταν αντιλήφθηκε το σκηνικό που διαδραματιζόταν σε ένα από τα δωμάτιά της: «Είναι ένας άντρας στο δωμάτιο 7. Τον λένε Μάθιου Γουίλιαμς. Δεν ξέρω σε ποια επιτίθεται. Σκάβει με ένα κατσαβίδι το πρόσωπό της και το μασάει! Είναι φριχτό! Μπήκα στο δωμάτιο και την είχε σκοτώσει! Θεέ μου, είναι αλήθεια;».

«Υπάρχει αίμα παντού! Είναι σαν να έχει βγει από ταινία τρόμου» δήλωσε στην κατάθεσή της η Μάιλς.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο 14 λεπτά μετά την κλίση της γυναίκας. Ο Γουίλιαμς είχε αποφυλακιστεί μόλις δυο εβδομάδες πριν αποφασίσει να φάει τη φίλη του, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού και χρήσης ναρκωτικών. Η Γιεμ βρέθηκε από την αστυνομία μέσα στα αίματα, κάτω από το σώμα του φονιά της.   

Η ανάκριση επιχειρεί να ρίξει φως στο γιατί ο σχιζοφρενής Γουίλιαμς αποφυλακίστηκε, χωρίς φαρμακευτική αγωγή ή επίβλεψη, παρά τα παράπονά του ότι άκουγε φωνές στο κεφάλι του και το ότι είχε νοσηλευτεί δυο φορές σε ψυχιατρική κλινική.

Η μητέρα του, Σάλλυ Αν Γουίλιαμς, δήλωσε ότι ο γιος της είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία η ίδια εντόπισε όταν τον άκουσε να λέει ότι νόμιζε ότι είναι δέντρο.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου

Μετά τον εγκλεισμό του, ο Γουίλιαμς μπήκε στη φυλακή για 2μιση χρόνια, αλλά «ποτέ δεν του δόθηκε προσοχή ή υποστήριξη» είπε η μητέρα του.

Ο Γουίλιαμς και η Γιεμ είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και είχαν καταναλώσει αλκοόλ στο σπίτι ενός φίλου τους λίγο πριν καταλήξουν στο ξενοδοχείο. Εκεί, ο δράστης αναστατώθηκε, όταν είδε στην τηλεόραση ένα ντοκυμαντέρ για μια ψυχιατρική κλινική στη Βαλτιμόρη. Τότε είπε στη φίλη του «γιατί βλέπεις αυτούς τους τρελούς;». Και τότε ξεκίνησε το θρίλερ…

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, ο Γουίλιαμς πανικοβλήθηκε κι έφτασε σε κατάσταση αμόκ. Αστυνομικοί τον χτύπησαν με Τέιζερ και πέθανε λίγο αργότερα.

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

Ανήκετε στο 10% των σπάνιων ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλό να το διαπιστώσετε

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika