Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Γυναίκα με Σύνδρομο Ντάουν λαμβάνει μέρος σε καλλιστεία για πρώτη φορά στην ιστορία!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γυναίκα με Σύνδρομο Ντάουν λαμβάνει μέρος σε καλλιστεία για πρώτη φορά στην ιστορία.

«Θέλω να είμαι σε θέση να δείξω στους άλλους τι είναι η αποδοχή και είναι αυτό που χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες.»

Αυτά ήταν τα λόγια της 22χρονης Μικάιλα Χόλμγκρεμ από την Μινεσότα που μόλις έγραψε ιστορία, αφού είναι η πρώτη κοπέλα με σύνδρομο Ντάουν που πήρε μέρος στα καλλιστεία των ΗΠΑ. Όχι μόνο αυτό, αλλά γύρισε σπίτι με 2 βραβεία: το βραβείο Πνεύμα Μις Αμερική και το βραβείο σκηνοθέτη.

«Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Πήγα από τα καλλιστεία για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στον μεγαλύτερο διαγωνισμό καλλιστείων στον κόσμο. Είναι κάπως τρελό.»

Η Μικάιλα δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μπροστά σε κοινό, αφού χορεύει από τα 6 της χρόνια, αλλά η συμμετοχή στα καλλιστεία της Αμερικής ήταν το μεγάλο της όνειρο.

«Η Μικάιλα είναι μια απίστευτη και ολοκληρωμένη γυναίκα. Είναι ο ορισμός αυτού που ψάχνουμε στους διαγωνιζόμενους», δήλωσε ο Ντενίζ Γουάλας, συνδιοργανώτρια των καλλιστείων.

«Θέλω να είμαι σε θέση να δείξω στους άλλους τι είναι η αποδοχή και είναι αυτό που χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες.»

Αυτά ήταν τα λόγια της 22χρονης Μικάιλα Χόλμγκρεμ από την Μινεσότα.

Η Μικάιλα μόλις έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη κοπέλα με σύνδρομο Ντάουν που πήρε μέρος στα καλλιστεία των ΗΠΑ. 

Μάλιστα, γύρισε σπίτι όχι με ένα, αλλά με 2 βραβεία.

«Πήγα από τα καλλιστεία για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στον μεγαλύτερο διαγωνισμό καλλιστείων στον κόσμο. Είναι κάπως τρελό.»

«Σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω.»

Η Μικάιλα δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μπροστά σε κοινό, αφού χορεύει από τα 6 της χρόνια.

Επίσης, είναι πρέσβειρα του οργανισμού «Καλύτεροι φίλοι», ο οποίος βοηθάει ανθρώπους με πνευματικές και διανοητικές δυσκολίες.

«Η Μικάιλα είναι ένας απίστευτος άνθρωπος», δήλωσε ο Ντενίζ Γουάλας, συνδιοργανώτρια των καλλιστείων.

«Είναι ο ορισμός αυτού που ψάχνουμε στους διαγωνιζόμενους.»

Δείτε το βίντεο  που ακολουθεί.

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika