Newsitamea.gr
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τυφλός Άντρας βλέπει το Πρόσωπο της Γυναίκας του για ΠΡΩΤΗ Φορά! Η αντίδρασή του; Ανεκτίμητη!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η τεχνολογία στις μέρες μας, όλο και εξελίσσεται. Αυτή η εντυπωσιακή βελτίωση, έχει αρχίσει να επηρεάζει θετικά και τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Στο παρακάτω βίντεο συναντάμε τον Gene, έναν πάσχοντα από την ασθένεια του Stargardt. Αυτή η ασθένεια, επηρεάζει τον αμφιβληστροειδή και καθιστά την κεντρική όραση ασαφή. Έτσι, είναι πραγματικά δύσκολο για αυτόν να διακρίνει χαρακτηριστικά και πρόσωπα. Ακόμη και η ανάγνωση, είναι μια πρόκληση για αυτόν.

Δείτε παρακάτω τον τρόπο που θα έβλεπε μια εικόνα, κάποιος με φυσιολογική όραση…

1

…και εδώ πως θα έβλεπε την ίδια εικόνα κάποιος σαν τον Gene, που πάσχει δηλαδή από την ασθένεια του Stargardt.

2

Η οπτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά δεν αποτελεί εμπόδιο για εκείνον. Ο Gene είναι ένας άπληστος σεφ και ζει τη ζωή του στο έπακρο.

Μια μοιραία ημέρα, η σύζυγος του Gene, Joy, αποφάσισε να παρακολουθήσει το Rachael Ray Show.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο επισκέπτης της εκπομπής ήταν μια γυναίκα σαν τον Gene, έπασχε δηλαδή από τη νόσο του Stargardt. Η εκπομπή, επικεντρώθηκε σε μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται eSight, η οποία δίνει στους πάσχοντες την ευκαιρία να δουν φυσιολογικά ξανά.

Αφού η επισκέπτης ήταν σε θέση να δει την αδελφή της για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, η Joy θεώρησε ότι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει και τον σύζυγό της. Στη συνέχεια η Joy έγραψε στο Rachael Ray Show, ρωτώντας αν θα ήθελαν να βγάλουν και το σύζυγό της στον αέρα, έτσι ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει αυτή την εκπληκτική τεχνολογία και ο ίδιος.

Εξήγησε ότι ο Gene υποφέρει από το Stargardt μια ολόκληρη ζωή, χωρίς καμία ελπίδα για θεραπεία ή βελτίωση της όρασής του. Αυτό που ήθελε, ήταν ο σύζυγός της να μπορέσει να ρίξει μια ματιά στην οικογένειά του!

Φυσικά, η παρουσιάστρια καλωσόρισε τόσο τον Gene, όσο και τη Joy αλλά και το μικρό τους στην εκπομπή.

Παρακολουθήσετε την αντίδραση του Gene, όταν βλέπει τη γυναίκα και το μωρό του για πρώτη φορά, στο βίντεο της εκπομπής της Rachael Ray παρακάτω. Πρέπει να δείτε πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία – είναι απλά απίστευτο!

 

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika