Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τρόμος στη Νέα Σμύρνη! Άνοιξε πυρ σε μαθητές επειδή έκαναν φασαρία – 4 τραυματίες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πανικός στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής. Βγήκε στο μπαλκόνι του με αεροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί μαθητές γιατί τον ενοχλούσε η φασαρία. Έντρομα τα παιδιά από την αδιανόητη επίθεση. Ο δράστης φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05.05.2017), λίγο πριν τις 18:00, στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι, στο σπίτι που έμενε και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας ελαφρά 4 μαθητές Λυκείου. Το περιστατικό σημειώθηκε στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής, και συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 108.

Ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο ενώ έξω στο δρόμο οι μαθητές περίμεναν να ξεκινήσουν το μάθημα τους στο φροντιστήριο και έκαναν φασαρία. Κάποιος από τους κάτοικους κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο ενώ τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό.

Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό.

Ο “πιστολέρο” συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Ο “πιστολέρο”,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε φαντάρος στην Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα για αυτό ο πατέρας του συνεννοείται με την αστυνομία.

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika