Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγωδία με 37χρονο – Μαζί με το τελευταίο αντίο η βάφτιση του μωρού του!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τραγικό ήταν το παιχνίδι που έπαιξε χθες στις 5.30 το απόγευμα η μοίρα στον 37χρονο Νίκο Γαλανό από το Καστέλι του Δήμου Γόρτυνας.

Ήταν ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας, στο χθεσινό τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Αγίου Νικολάου – Ιεράπετρας, κοντά στο Κάτω Χωριό.

Άγνωστο πώς, οδηγώντας το βαρύ όχημα έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα η νταλίκα να εκτραπεί της πορείας της και να βγει έξω από το δρόμο, μπαίνοντας σε χωράφι με ελιές, όπου και σταμάτησε η τρελή πορεία της. Δυστυχώς, όμως, η πρόσκρουση πάνω στα δέντρα αποδείχθηκε μοιραία για τον οδηγό του οχήματος, ενώ τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και ο συνοδηγός, ο οποίος όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας, δίνοντας «μάχη» για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από τα συντρίμμια, ήταν όμως ήδη αργά για τον 37χρονο Νίκο Γαλανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας έχοντας ήδη εκπνεύσει.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Θρήνος στην είδηση του τραγικού περιστατικού έχει ξεσπάσει από χθες το απόγευμα στο Καστέλι, με σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο του εκλιπόντα και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας από 5 ετών το μικρότερο, μέχρι και 15 χρονών το μεγαλύτερο.

Μάλιστα την ίδια ώρα του σπαραγμού από τον αιφνίδιο και αναπάντεχο χαμό του προσφιλούς τους ανθρώπου, ετοιμάστηκε και τελέστηκε το μυστήριο της Βάπτισης για το μικρότερο παιδί της οικογένειας, το οποίο δεν είχε βαπτιστεί και που θα έπρεπε να βαπτιστεί άμεσα πριν από τη νεκρώσιμο ακολουθία, σύμφωνα με το τυπικό της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Συγγενείς, συγχωριανοί και πολύς κόσμος έχει σπεύσει να συμπαρασταθεί στο δράμα που βιώνει η οικογένεια, καθότι ο 37χρονος Νίκος Γαλανός που ήταν γνωστός και με το παρανόμι «Ψαρός» ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και μάλιστα στις περασμένες δημοτικές εκλογές είχε ασχοληθεί και με τα κοινά, καθώς είχε δραστηριοποιηθεί στο τοπικό συμβούλιο και είχε κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γόρτυνας, Νίκου Σχοιναράκη.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και τη βαθιά οδύνη του από το χαμό ενός νέου ανθρώπου, οικογενειάρχη και βιοπαλαιστή, εξέφρασε ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης, ο οποίος δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος από το γεγονός.

Η σορός του 37χρονου μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής και αναμένεται αργά σήμερα το απόγευμα να φτάσει στη γενέτειρά του, το Καστέλι.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο στις 10.30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Καστελίου.

 

 

cretalive,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika