Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγικός θάνατος για εισαγγελέα Εφετών που είχε χειριστεί σημαντικές υποθέσεις!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο γνωστός εισαγγελικός λειτουργός έδωσε ξαφνικά τέρμα στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του στην οδό Σαλαμίνος στα Βριλήσσια.

Σοκ έχει προκαλέσει στα Βριλήσσια η αυτοκτονία του Εισαγγελέα Εφετών ΕΒ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες ο εισαγγελέας οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον 63χρονο εισαγγελέα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν όμως ήδη πολύ αργά.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης υπέκυψε στα τραύματά του.

Πρόκειται για ενάν αδέκαστο λειτουργό της δικαιοσύνης, ο οποίος βρέθηκε στην έδρα σε αρκετές πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη. Ήταν εισαγγελέας της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007 αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο ΕΒ ήταν γνωστός για την ακεραιότητα και το ήθος του. Οι γείτονές του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για ένα άνθρωπο ευγενικό και καλοσυνάτο, που συχνά βοηθούσε τον συνάνθρωπο με διακριτικότητα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα το πρωί θα γίνει η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

 

vrilissianews,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou