Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγικό: Τον κλώτσησε από το κρεβάτι επειδή ροχάλιζε και τελικά ήταν ο επιθανάτιος ρόγχος του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η 25χρονη μοιράζεται την ιστορία του τραγικού χαμού του συντρόφου της, για να προειδοποιήσει το κοινό για μια πάθηση «σιωπηλό δολοφόνο»

Την πραγματικά τραγική ιστορία του αιφνίδιου θανάτου του φίλου της, που άφησε την ίδια και τον δίχρονο γιο τους συντετριμμένους, περιέγραψε στην Daily Mail μια 25χρονη γυναίκα από το Νορθάμπερλαντ της Βρετανίας, θέλοντας να προειδοποιήσει το κοινό για μια πάθηση «σιωπηλό δολοφόνο».

Η Lisa Lee αφηγήθηκε στην εφημερίδα πως ξαφνικά, στη μέση της νύχτας, ξύπνησε από τον θόρυβο που έκανε ο σύντροφός της, τον οποίο στην αρχή πέρασε για ροχαλητό. «Νόμιζα ότι ροχάλιζε και έτσι τον κλώτσησα από το κρεβάτι και του είπα να σκάσει. Έπειτα όμως συνειδητοποίησα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Τα σεντόνια ήταν μουσκεμένα και το πρόσωπό του ήταν μπλαβί. Δεν ανέπνεε», αφηγείται η 25χρονη, η οποία έσπευσε αμέσως να καλέσει ασθενοφόρο.

 «Η αναμονή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο μου φάνηκε σαν αιωνιότητα. Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο, το μόνο που μπορούσαν να κάνουν οι γιατροί ήταν να επιβεβαιώσουν τον θάνατό το», συμπληρώνει η νεαρή. Σύμφωνα με την Lee, οι γιατροί είχαν διαβεβαιώσει τον σύντροφό της, Lewis Little, ότι το σπάνιο σύνδρομο με το οποίο είχε διαγνωστεί (σύνδρομο Brugada) δεν απειλούσε άμεσα τη ζωή του.

Η καρδιολογική αυτή πάθηση προκαλεί ανωμαλίες στους καρδιακούς παλμούς, ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο φίλος της θα «ζούσε υγιής για πολλά πολλά χρόνια».

Η 25χρονη πιστεύει ότι οι διαβεβαιώσεις αυτές των γιατρών, καθώς και η επιμονή τους ότι δεν χρειαζόταν να τοποθετηθεί χειρουργικά στον νεαρό ένας εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας-απινιδωτής, στοίχισαν τη ζωή του συντρόφου της.

«Του είπαν ότι θα ζούσε για πολλά χρόνια μετά την ασθένεια, κι όμως έναν χρόνο αργότερα ήταν νεκρός. Το σύνδρομό αυτό είναι ένας “σιωπηλός δολοφόνος” και θέλω να το γνωστοποιήσω αυτό στον κόσμο, ώστε να λάβουν να απαιτούμενα μέτρα».

www.protothema.gr , www.dailymail.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea