Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τήρησε τα παρακάτω tips και κάπως έτσι θα καις τις διπλάσιες θερμίδες!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Σεπτέμβριος φτάνει με αργούς αλλά και σταθερούς ρυθμούς προς το τέλος του και η γυμναστική έχει μπει (ή πρόκειται πολύ γρήγορα να μπει) στην καθημερινότητά σου.

Έχεις βάλει στόχο να είσαι «καλή μαθήτρια» για φέτος και να «χτίσεις» επιτέλους το κορμί που πάντα ήθελες. Και εδώ ερχόμαστε εμείς για να σου εξηγήσουμε πώς θα καταφέρεις να καις σε κάθε σου προπόνηση σχεδόν 50-60% περισσότερες θερμίδες.

Λύγισε και κούνα τα χέρια σου κατά την ώρα του τρεξίματος: Ανέβα πάνω στο διάδρομο και από εδώ και πέρα θέλουμε τους αγκώνες σου σε εγρήγορση. Συγχρόνισε τα χέρια σου με την υπόλοιπη κίνηση του σώματός σου και θα δεις πως όλο αυτό θα σε παρασύρει να τρέξεις περισσότερο και πιο γρήγορα. Μπρος- πίσω, μπρος- πίσω!

Φόρα ακουστικά: Είτε βρίσκεσαι πάνω στον πάγκο των κοιλιακών, είτε στο πάρκο της γειτονιάς σου ο αγαπημένος σου τραγουδιστής μπορεί να γίνει σύμμαχος στη μάχη σου αυτή. Η μουσική, έχει αποδειχθεί κατά καιρούς πως,  βοηθάει αρκετά την ώρα της άσκησης. Τονώνει τη διάθεσή σου και εσύ ασκείσαι πιο σκληρά φορώντας τα αθλητικά σου παπούτσια. Φτιάξε, λοιπόν, τo δικό σου αγαπημένο μουσικό πρόγραμμα- κατά προτίμηση χορευτικά- και πάρε τους… δρόμους.

Άλλαζε συνεχώς ασκήσεις: Κάθε άσκηση έχει και τα σετ της-κακώς ή καλώς- και εσύ πρέπει να τα τηρείς ευλαβικά, αν θες να αποκτήσεις κορμί μοντέλου.(Είπες πως θα είσαι καλή μαθήτρια φέτος, μην το ξαναλέμε).

Το πιο έξυπνο όμως κόλπο για να πετύχεις ακόμη πιο γρήγορα το στόχο σου είναι να μην τα κάνεις… συνεχόμενα. Δηλαδή, κάνε ένα σετ κοιλιακών και ύστερα προχώρα σε ένα άλλο σετ ασκήσεων για πόδια, χέρια και γλουτούς. Το σώμα σου έτσι θα βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση και εσύ θα καις ακόμη περισσότερο λίπος από όλα τα σημεία του κορμιού σου. Τέλος, μοίρασε το αερόβιο πρόγραμμα στα δύο, κάνοντας λίγο τρέξιμο στην αρχή της προπόνησης και άλλο λίγο πριν τις διατάσεις.

ΠΗΓΗ: www.onmed.gr , Queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα μειώσετε τη χοληστερίνη μέσω της διατροφής

newsitamea

Το σούπερ φρούτο που απογειώνει τις αθλητικές επιδόσεις – Ιδανικό για δρομείς

Efi Nika

5 μυστικά για νυχτερινό snacking χωρίς ενοχές

Efi Nika