Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Την Ερωτεύτηκε όταν ήταν μόλις 9 χρονών. 84 Χρόνια μετά, γίνεται το Απίστευτο…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Όταν ο Thomas Howard ήταν απλά ένα μικρό παιδί, εκείνος και η οικογένειά του μετακόμισαν τέσσερις πόρτες μακρυά από τον έρωτα της ζωής του. Σύμφωνα με τον Thomas, ήξερε αμέσως μόλις κοίταξε την Irene στα μάτια πως ήθελε να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του.

Μέσα σε λίγο καιρό είχαν γίνει πολλά περισσότερα από απλοί φίλοι. Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και παρόλο που ήταν κολλητός με τον αδερφό της, Frank, λέει πως η Irene ήταν πάντα η πρώτη του προτεραιότητα.

Μάλωνε αρκετά συχνά με άλλα αγόρια που δήλωναν πως η Irene θα γίνει το κορίτσι τους. Αν και ποτέ δεν κράταγε κακία με κανέναν.

Μέχρι το 1931, ήταν συνεχώς μαζί. Αλλά το 1941, έπρεπε να αποχωριστούν αφού ο 19χρονος Thomas πήγε να εκτίσει τη θητεία του στην πρώτη γραμμή, στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ευτυχώς όμως, γύρισε πίσω ασφαλής και το χαρούμενο ζευγάρι μπορούσε να χαρεί τον έρωτά του. Παντρεύτηκαν λίγο αργότερα, τον Μάιο του 1945. Φέτος, το ζευγάρι γιόρτασε την 70η επέτειό τους.

Λέει, πως πέρα από τον σεβασμό και τους καλούς τρόπους, η αθάνατη αγάπη που τρέφει για την 93χρονη γυναίκα του είναι κάτι που στη σχέση τους που πάντα θα θυμάται.

“Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Την αγαπώ και είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Εάν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα παντρευόμουν και πάλι το ίδιο κορίτσι.”

Δείτε περισσότερα για την εκπληκτική τους ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί: 

 

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika