Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Την έκλεψε όταν ήταν ακόμα Κοριτσάκι. 85 Χρόνια αργότερα όμως, τα Εγγόνια του ανακαλύπτουν την Σοκαριστική Αλήθεια!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Την έκλεψε όταν ήταν ακόμα Κοριτσάκι. 85 Χρόνια αργότερα όμως, τα Εγγόνια του ανακαλύπτουν την Σοκαριστική Αλήθεια.

Το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» είναι κάτι που λέγεται εύκολα, αλλά πόσο συχνά συμβαίνει ζευγάρια να χωρίζουν μετά από μερικά χρόνια; Όταν ο Faustino Jacinto και η Estefania Rodriguez παντρεύτηκαν, ωστόσο, πήραν αυτόν τον όρκο στα σοβαρά. Το ζευγάρι – από το Villa del Carbon, μια μικρή πόλη στο Μεξικό – είναι μαζί εδώ και πολύ, πολύ καιρό.

3

Όταν ο Faustino είδε για πρώτη φορά την Estefania, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Προσπάθησε απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή της, αλλά εκείνη ήταν διστακτική: «Αρχίσαμε να μιλάμε, της είπα ότι την ήθελα για γυναίκα μου, αλλά δεν μου έδινε απάντηση», λέει ο Faustino. «Δεν τον ήξερα», θυμάται η Estefania.

Αλλά ο Faustino επέμεινε και τελικά η επιμονή του απέδωσε: μια βδομάδα αργότερα «έκλεψε» την Estefania. Αυτό συνέβη το 1932. Ο Faustino ήταν 18 χρονών και η Estefania 16.

4

Η ιστορία έγινε ακόμα πιο ρομαντική, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο, παρ’όλο που δεν είχαν χρήματα. «Τι γάμο θα μπορούσαμε να κάνουμε αν δεν είχαμε χρήματα;», αστειεύεται ο Faustino. Και από εκείνη τη μέρα, όσο απίθανο κι αν φαίνεται, αυτό το αξιαγάπητο ζευγάρι δεν έχει περάσει μέρα χωριστά. Ένας γρήγορος υπολογισμός αποκαλύπτει ότι ο Faustino και η Estefania είναι μαζί εδώ και 85 χρόνια!

5

Το ζευγάρι απέκτησε 15 παιδιά, 4 από τα οποία πέθαναν. Αλλά η οικογένεια δεν σταμάτησε να μεγαλώνει. Πλέον έχουν 68 εγγόνια, 114 δισέγγονα και 21 τρισέγγονα!

Σε λίγο καιρό ο Faustino θα γίνει 103 και η Estefania 101. Παρά τα προβλήματα που έρχονται με τα γηρατειά, το ζευγάρι είναι καλά στην υγεία του. Το μυστικό τους για έναν ευτυχισμένο γάμο με διάρκεια; Σεβασμός. «Ο Faustino ποτέ δεν μου είπε κακιά κουβέντα ούτε μου φέρθηκε άσχημα», λέει η Estefania περήφανη.

6

Η σχέση του Faustino και της Estefania είναι τόσο ζηλευτή! Πόσοι από εμάς δεν ονειρεύονται να έχουμε κάποιον που να μας αγαπά δίπλα μας μέχρι το τέλος της ζωής μας; Ή τουλάχιστον για 85 χρόνια! Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ιστορία τους στο βίντεο:

hefty.co,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika