Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος στου Ζωγράφου – Μητέρα 4 παιδιών η υπάλληλος καθαριότητας που ξεψύχησε εν ώρα εργασίας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τραγωδία στου Ζωγράφου τα ξημερώματα με θύμα για 60χρονη εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου
– Η Nτανιέλα Πρελορέντζου κατέρρευσε και άφησε την τελευταία της ζωή λίγο αφού είχε πιάσει δουλειά
– Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, ανάμεσά τους ένα ανήλικο κι ένα ΑΜΕΑ
– Είχε γίνει υπάλληλος αορίστου χρόνου μετά από δικαστική απόφαση
– Για έναν γλυκομίλητο άνθρωπο με ψυχή μικρού παιδιού μιλούν όσοι τη γνώριζαν.

Μια γυναίκα που δούλευε για να μπορέσει να βοηθήσει την οικογένειά της. Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών, ανάμεσά τους ένα ανήλικο κορίτσι κι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 60 της χρόνια, σκορπώντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν. Ο θάνατός της δεν σοκάρει μόνο τους συναδέλφους της και τους δημότες του Ζωγράφου, σοκάρει τους πάντες.

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (30.06.2017) προς το Σάββατο (01.07.2017). Η 60χρονη Nτανιέλα Πρελορέντζου είχε φτάσει στο αμαξοστάσιο του δήμου Ζωγράφου για να αναλάβει βάρδια. Τότε ήταν που όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και αδιαθεσία. Αμέσως, δίπλα της έτρεξαν οι συνάδελφοί της. Της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου της αλλά οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν εν ώρα υπηρεσίας και έπαθε ανακοπή. Για άλλη μία φορά οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θρηνούν έναν εργαζόμενο, χωρίς είδη ατομικής προστασίας, χωρίς εμβολιασμούς, βγήκαν ξανά όσοι έχουν καθήκον να εξυπηρετήσουν τον πολίτη και έχουμε άλλο έναν θάνατο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει“, δήλωσε στο newsit.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκος Τράκας.

Η Nτανιέλα Πρελορέντζου ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών. Πρωτοέπιασε δουλειά στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου ως συμβασιούχος αλλά είχε γίνει αορίστου χρόνου μετά από δικαστική απόφαση. Όσοι τη γνώριζαν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την άτυχη γυναίκα, για έναν άνθρωπο με ψυχή μικρού παιδιού, χαμογελαστό, ευγενικό και γλυκομίλητο.

Συντετριμμένη η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Ζωγράφου, Σταματία Τσουμέα, εξέφρασε την λύπη της για το θάνατο “της αγαπημένης μας συναδέλφου, μόλις 60 ετών, που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και ποτέ δεν αρνιόταν οτιδήποτε της ζητούνταν από την υπηρεσία“, όπως είπε μιλώντας στο aftodioikisi.gr. Τόσο ο Σύλλογος, όπως τόνισε η κα Τσουμέα, όσο και ο δήμος Ζωγράφου θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Η Σταματία Τσουμέα στάθηκε και στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, ειδικά εν μέσω καύσωνα και μετά την πολυήμερη απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ: “Εμείς αφήσαμε τα σκουπίδια στους δρόμους για το δίκαιο του αγώνα των συναδέλφων μας, εμείς τώρα τα μαζεύουμε μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες“.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika