Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θλίψη για το θάνατο της Βιργινίας Λεούση – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που οδήγησε στο θάνατο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στη θλίψη βυθίστηκαν τα αγαπημένα της πρόσωπα μετά την είδηση του θανάτου της. Μετά από 43 ημέρες μάχης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η Βιργινία Λεούση έφυγε από τη ζωή. Η γνωστή αστρολόγος εισήχθη στο νοσοκομείο στις αρχές του Φλεβάρη μετά από ανακοπή καρδιάς. Συντετριμμένοι αυτές τις δύσκολες ώρες είναι ο σύζυγός της Μιχάλης Σεράτος, τα παιδιά της Αποστόλης και Άντα και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το πρόβλημα υγείας που οδήγησε στο θάνατο

Στις αρχές Φλεβάρη και ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τον σύζυγό της και ένα φιλικό πρόσωπο, η Βιργινία Λεούση αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. “Είχε ένα επεισόδιο με το αναπνευστικό της και την φέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το καρδιακό επεισόδιο προκλήθηκε από αλλεργικό σοκ”, είχε αποκάλυψε ο γιος της Αποστόλης στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live.

Λίγο πριν το καρδιακό επεισόδιο, η γνωστή αστρολόγος είχε καταναλώσει αντιβίωση για να υποχωρήσουν τα συμπτώματα που είχε από ένα βαρύ κρύωμα. Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε δύσπνοια, ο λαιμός της πρήστηκε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει και λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή 43 μέρες μετά τη σκληρή μάχη που έδωσε στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή.

Ποια ήταν η Βιργινία Λεούση

Η Βιργινία Λεούση ήταν ένα άτομο γεμάτο θετική ενέργεια και κύρος. Είχε τουλάχιστον 30 χρόνια πορεία στο χώρο της Αστρολογίας και Μαντείας. Σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της. Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί επαφή και φιλία με ανθρώπους του εξωτερικού, επώνυμους Star, επιχειρηματίες.

Στην προσωπική της συλλογή υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και τέσσερις από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών. Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως», από τον κυβερνήτη της πολιτείας Georgia, North Carolina και South Carolina.

Το χάρισμα της μάλιστα το κληρονόμησε η κόρη της Άντα που επέλεξε να ακολουθήσει τα ίδια επαγγελματικά βήματα.

Θρήνος! Μόλις πέθανε η Βιργινία Λεούση…

www.tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika