Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θυμάστε το Χάσκυ που γεννήθηκε Χωρίς Πατούσες; Δείτε το σήμερα στο Καινούριο του Αμαξίδιο, ΠΙΟ ευτυχισμένο από Ποτέ!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Αυτό το Χάσκυ Σιβηρίας μπορεί να φαίνεται συνηθισμένο, αλλά γεννήθηκε με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. 

Η Μάγια, που ζει στην Ταϋλάνδη, γεννήθηκε χωρίς πατούσες και στα τέσσερα πόδια της, και έτσι το περπάτημα για εκείνη ήταν αδύνατο. Εκτός αυτού, η Μάγια είχε και πρόβλημα με τη λεκάνη της. Δεν μπορούσε να σταθεί για περισσότερο από μερικά λεπτά. Φαινόταν ότι η ζωή δεν θα είναι εύκολη για την αξιαγάπητη σκυλίτσα.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η Kit, η τωρινή της ιδιοκτήτρια, μπήκε στη ζωή της Μάγια. «Εκείνο τον καιρό έψαχνα για ένα κουτάβι, και είδα μια δημοσίευση από ένα καταφύγιο ζώων για ένα διαθέσιμο σκυλάκι. Ανέφερε ότι είχε γεννηθεί με συγγενείς ανωμαλίες, χωρίς πατούσες και στα τέσσερα πόδια,» ανέφερε η Κιτ στο Bored Panda.

Και εκείνη τη στιγμή ήξερε ότι αυτό το κουτάβι άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία. Η Kit παραδέχεται ότι στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά δεν θα άλλαζε για τίποτα αυτή την εμπειρία. Στην Μάγια αρέσει να παίζει παρέα με τον άλλο σκύλο της Kit και λατρεύει να κοιμάται για πολλές ώρες! 

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Facebook
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

 

 

boredpanda.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika