Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θαυματουργή θεραπεία για χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων, τη βρογχίτιδα και το άσθμα με έναν εντελώς φυσικό τρόπο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

now-you-can-treat-chronic-lung-disease-bronchitis-and-asthma-completely-naturally-try-this-miraculous-traditional-remedy

Δείτε πώς μπορείτε να θεραπεύσετε τις χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων, τη βρογχίτιδα και το άσθμα με έναν εντελώς φυσικό τρόπο. Δοκιμάστε αυτή τη θαυματουργή, παραδοσιακή θεραπεία

Οι άνθρωποι συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας κάποιας πνευμονικής ασθένειας ή διαταραχής που προκαλείται συνήθως από το κάπνισμα, από υπερευαισθησία ή από μικροβιακές μολύνσεις.

Αυτού του είδους οι πνευμονικές διαταραχές δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και επιφέρουν πολλά σοβαρά προβλήματα. Κάποια από αυτά είναι το άσθμα, η βρογχίτιδα όπως και πολλοί τύποι βήχα.

Παρόλα αυτά, για μία ακόμη φορά, η παραδοσιακή ιατρική προσφέρει μία φανταστική λύση για όλα αυτά τα προβλήματα. Αναφερόμαστε στη δημοφιλή, σπιτική θεραπεία που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιουδήποτε είδους προβλήματα με τα πνευμόνια σας και ιδιαίτερα το άσθμα, είτε το βρογχικό είτε το καρδιακό.

Τη συνταγή αυτήν την εφαρμόζουν και οι γιαγιάδες μας και συντελούσε αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας τέτοιου είδους. Αυτοί που την έχουν ήδη δοκιμάσει μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι γιαγιάδες μας είχαν δίκιο που εκθείαζαν τις πολύ αποτελεσματικές θεραπευτικές της ιδιότητες.

Συνταγή

Υλικά:

– ½ kg  κόκκινα/μωβ κρεμμύδια

– 2 φλιτζάνια αγνό σιρόπι σφενδάμου ή ½ kg  καστανή ζάχαρη

– 2 μέτρια σε μέγεθος λεμόνια

– 6 φλιτζάνια / 1,5 λίτρο νερό

– 7 κουτάλια της σούπας ωμό μέλι

Προετοιμασία

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αγνό σιρόπι σφενδάμου, χύστε το σε ένα μεγάλο τηγάνι και προθερμάνετέ του σε μέτρια φωτιά. Από την άλλη, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καστανή φυλλώδη ζάχαρη, βάλτε την σε ένα μεγάλο τηγάνι και προθερμάνετέ την σε μέτρια φωτιά. Να ανακατεύετε διαρκώς μέχρι να αποκτήσει ένα ωραίο, χρυσαφί χρώμα.

Προσθέστε τα κρεμμύδια που θα έχετε ήδη ψιλοκόψει στο μείγμα και αφήστε το να βράσει για λίγη ώρα πριν προσθέσετε το νερό. Σιγοβράστε μέχρι το νερό να μειωθεί στα σίγουρα κατά 1/3 και αυξήστε τη θερμοκρασία για λίγο. Εν τω μεταξύ, στύψτε τα λεμόνια και προσθέστε το χυμό τους όπως και το μέλι σ’ αυτό το θαυμάσιο μείγμα. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το έτσι όλη τη νύχτα.

Το επόμενο πρωί, αποστραγγίστε το μείγμα.

Διατηρήστε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Χρήση:

Εάν χρειαστεί, ετοιμάστε ακόμη μία δόση εάν κοντεύετε να τελειώσετε την πρώτη.

Να καταναλώνετε ένα κουτάλι της σούπας από αυτό το θαυμάσιο μείγμα πριν από κάθε γεύμα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή σας.

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

**Ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας .

Πηγή κειμένου και εικόνων worldhealthynews.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πασίγνωστο αιθέριο έλαιο που καταπολεμά κατάθλιψη και άγχος – Απολαύστε το άρωμά του και ηρεμήστε στη στιγμή

Efi Nika

Τρώτε γρήγορα το φαγητό σας; Οι κίνδυνοι για την υγεία και πως να το σταματήσετε

Efi Nika

Το παγωτό δε βλάπτει, αλλά ωφελεί την υγεία σου, σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Efi Nika