Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θα ΛΥΓΙΣΕΤΕ! Μητέρα δημοσιεύει στο facebook το ύστατο χαίρε στον ετοιμοθάνατο γιο της, λίγο πριν αυτός φύγει από τη ζωή!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αυτή η συγκινητική φωτογραφία απεικονίζει την τελευταία στιγμή μιας μητέρας με τον 6χρονο γιο της, πριν εκείνος πεθάνει από μηνιγγίτιδα – μόλις δύο μέρες αφότου εμφάνισε τα συμπτώματα. Η 37χρονη Sharon Carver κοινοποίησe την φωτογραφία του γιου της, Marc “MJ” Poole λίγες ώρες πριν τον θάνατο του.

Η Sharon κοινοποίησε την φωτογραφία αυτή με σκοπό να προειδοποιήσει και άλλους γονείς για την θανατηφόρα ασθένεια. Συμβουλεύει τους γονείς να προσέξουν για συμπτώματα, όπως εμετός, εξανθήματα, λήθαργος και υψηλή θερμοκρασία.

«Δεν θέλω άλλος γονιός να περάσει αυτό που πέρασα με τον Marc – δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα του να χάνεις ένα παιδί.»

1

«Βλέπεις τηλεόραση, ταινίες, διαβάζεις γι’αυτά που συμβαίνουν σε άλλους – είναι τρομακτικό το πόσο γρήγορα μπορεί να πάρει τον έλεγχο αυτή η φρικτή ασθένεια. Δεν περιμένεις να συμβεί κάτι τέτοιο σε σένα – δεν θέλω ποτέ κανείς να χάσει ένα παιδί με τέτοιο τρόπο.»

Η Sharon είπε ότι ο MJ ήταν όπως συνήθως στις 16 Μαΐου 2015 – δυο μέρες αργότερα οι γονείς του έπρεπε να σχεδιάσουν πλέον την ζωή τους χωρίς εκείνον.

Η Sharon είπε ότι του έδωσε Calpol γιατί παραπονέθηκε για πονοκέφαλο και νόμιζε ότι αυτό θα το διόρθωνε – αλλά έκανε λάθος. Εξηγώντας τα συμπτώματα του, η Sharon είπε: «Στην συνέχεια άρχισε να κάνει εμετό και τα μάτια του γυρνούσαν. Έγινε ληθαργικός και ανέβασε πυρετό, αλλά τα χέρια και τα πόδια του ήταν παγωμένα – καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.»

Η Sharon επικοινώνησε με ένα γιατρό αμέσως και της είπαν να μεταφέρει τον Marc στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του χειροτέρεψε και χρειάστηκε να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο παίδων – αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν κι έτσι πέθανε στις 18 Μαΐου.

«Καθόμουν απλά εκεί και σκεφτόμουν, “γιατί;”. Γιατί σε μας, γιατί στον μικρό MJ; Δεν του άξιζε αυτό.» Μετά από έρευνα για τον θάνατο του MJ τον Φεβρουάριο του 2016, ο ιατροδικαστής Nicola Mundy είπε ότι ο MJ πέθανε από λοίμωξη που οδήγησε σε σηπτικό σοκ το οποίο με την σειρά του προκάλεσε δυσλειτουργία στα όργανα του.

Η Sharon είναι πλέον μία από τους πολλούς που υποστηρίζουν την εγκατάσταση υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμού για την διάγνωση της θανατηφόρας αυτής ασθένειας μέσα σε λίγες ώρες – επιτυγχάνοντας έτσι υψηλότερα ποσοστά επιβίωσης.

2

Το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε αρχικά ο Marc σχεδιάζει να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό, προκειμένου να γίνεται η διάγνωση πολύ πιο γρήγορα. Ο εξοπλισμός αυτός, αξίας 30.000 λιρών, θα μπορεί να κάνει διάγνωση μηνιγγίτιδας μέσα σε μια ώρα – σε αντίθεση με τον τωρινό τρόπο εξέτασης που χρειάζεται ως και 7 μέρες.

3

Το αίτημα της Sharon ακολούθησε την κοινοποίηση φωτογραφίας της Louise και τον John Done με το μωρό τους, το οποίο επίσης πέθανε από την ασθένεια. Η οικογένεια χρειάστηκε να πάρει την δύσκολη απόφαση να αποσυνδέσει το μωρό από τα μηχανήματα υποστήριξης ζωής, όταν οι γιατροί τους είπαν ότι η λοίμωξη είχε προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο του.

«Δεν θέλαμε να υποφέρει πια. Ήρθε ένας ιερέας να τον ευλογήσει και μετά τον αποσυνδέσαμε και τον κρατούσαμε. Τότε πέθανε. Πέθανε στα χέρια μου. Η μηνιγγίτιδα τους ρημάζει μπροστά στα μάτια σου. Είναι απίστευτο το τι κάνει. Σε τρώει.»

 

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika