Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τα μυστικά της 98χρονης guru της γιόγκα για να κατακτήσεις την ευτυχία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα μυστικά της 98χρονης guru της γιόγκα για να κατακτήσεις την ευτυχία

Το πρώτο πράγμα που θα δεις γραμμένο δίπλα στο όνομα Tao Porchon-Lynch, είναι «η μεγαλύτερη σε ηλικία δασκάλα yoga στον κόσμο» και το αμέσως επόμενο που θα σου τραβήξει την προσοχή, είναι το χαμόγελό της!

Η 98χρονη Τao είναι μια μικροκαμωμένη γυναίκα που έχει κάνει πολλά! Σε ηλικία 12 ετών βρέθηκε κοντά στον Γκάντι, αργότερα ήταν από τα πιο γνωστά μοντέλα στη δεκαετία του ’40 για οίκους μόδας όπως αυτός της Coco Chanel, ηθοποιός – έπαιξε μαζί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και την Μέριλιν Μονρό -, παραγωγός ταινιών, χορεύτρια – ξεκίνησε σε ηλικία 78ετών-, ακτιβίστρια και σομελιέ, αλλά και επιχειρηματίας!

Ό, τι και αν κάνει στη ζωή της το κάνει με αγάπη.

Η ίδια λέει «Κάθε πρωί ξεκινάω τη μέρα μου λέγοντας στον εαυτό μου πως αυτή θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου, και είναι!». Μπορεί να ακούγεται κλισέ ή πολύ απλό για να είναι αληθινό, αλλά όταν το ακούς από την συγκεκριμένη γυναίκα δε μπορεί παρά μόνο να είναι πραγματικότητα.

Η ζωή της είναι ο διαλογισμός της, και αντί να μιλάει για τεχνικές, συστήνει να παρατηρείς τη φύση και τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω σου αλλά και αυτά τα 3 μικρά αλλά ουσιαστικά tips ευτυχίας!

1. Μην χάνεσαι σε όλα αυτά που μπορεί να συμβούν

Σε ζωή σου θα υπάρξουν και όχι τόσο καλές στιγμές, ό,τι και αν κάνεις. Καλύτερα να επικεντρωθείς σε όλα τα σημαντικά και σε αυτά που ζεις τώρα, στην πραγματικότητα που βιώνεις και να μην αφήνεις το μυαλό σου να μπαίνει στη μέση και να γεννά φόβους που δε θα σε αφήσουν να κάνεις ποτέ ένα βήμα παρακάτω. Ο φόβος του τι μπορεί να συμβεί λάθος, είναι ο χειρότερος σου εχθρός.

2. Σταμάτα να κρίνεις

Μην κρίνεις τους άλλους. Μπορεί να μην έχουν τα κοινωνικά χαρακτηριστικά που εσύ εκγρίνεις, αλλά σίγουρα γνωρίζουν πράγματα που εσύ δεν ξέρεις. Όλοι μας είμαστε πολύτιμοι και αξιόλογοι.

3. Ξεκίνα τη μέρα σου χαμογελώντας

Ακολούθησε την συμβουλή της και ξεκίνα την ημέρα σου με αυτή την πεποίθηση, ότι θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου! Ξύπνα και χαμογέλα, Οκ, μπορεί να μην και τόσο εύκολο αν δεν έχεις πιει πρώτα καφέ! – σε νιώθω αλλά κάνε την προσπάθεια.

Πηγή: keepup.gr , govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika