Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ

Tα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στις σχέσεις τους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Tα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στις σχέσεις τους

Τρελαίνεσαι όταν τον βλέπεις να μιλάει με κάποια άλλη:

Εντάξει είστε μαζί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει σε κανένα άλλο θηλυκό. Μην αρχίσεις να του γκρινιάζεις και να του κάνεις παράπονα γιατί μίλησε στην μία ή την άλλη γιατί η αλήθεια είναι πως αυτό είναι κάτι που δεν θατου αρέσει και πολύ. Δεν χρειάζεσαι να νιώθεις πως “απειλείσαι” από άλλες γυναίκες και μην ξεχνάς πως ένα ακόμη χαρακτηρισιτκό που σε κάνει ακαταμάχητη σε εκείνον είναι και η αυτοπεποίθηση σου.

Δεν σέβεσαι τον προσωπικό του χώρο:

Μπορεί κάποιες μέρες να μην θέλει να μιλήσει ή να μην είναι στα καλύτερά του, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις τον χρόνο που θέλει και να μην το ζαλίζεις με ερωτήσεις του τύπου: “Πώς νιώθεις, τι έχεις, γιατί δεν μιλάς;”. Άφησέ τον ελεύθερο να κάνει αυτό που θέλει και θα δεις πως όταν είναι έτοιμος θα σου μιλήσει. Δεν σημαίνει ούτε πως έπαψε να σε θέλει αλλά ούτε πως δεν ενδιαφέρεται απλά δεν είναι στα καλύτερά του. Σίγουρα έχει συμβεί και σε εσένα.

Άφήνεις τον εαυτό σου:

Φυσικά και τώρα που είστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως θα πρέπει να σταματήσεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου επειδή είστε μαζί και νιώθεις την ασφάλεια πως τον έχεις κατακτήσει. Μάλιστα καλό είναι να προσέξεις τον εαυτό σου ακόμη περισσότερο και να βρεις το κίνητρο να προσπαθήσεις περισσότερο για να διατηρήσεις δυνατή την φλόγα του έρωτα σας.

Ξέχασες τους φίλους και τις φίλες σου:

Φυσικά και το να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου είναι κάτι που περίμενες καιρό απλά τώρα που έγινε αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσεις τους φίλους σου αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Φυσικά και η παρέα σου θα καταλάβει ειδικά όταν έχεις αρχίσει να βλέπεις κάποιον στην αρχή της σχέσης πως μπορεί να μην σε βλέπουν όσο συχνά σε έβλεπαν παλιότερα αλλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό το να χαθείς τελείως. Προσπάθησε να βρις χρόνο και για τους φίλους σου και να είσαι σίγουρη πως και εκείνος θα σκε΄φτεί πως δεν αφήνεις στην άκρη τη ζωή σου για εκείνον.

Γκρίνιες:

Το να γκρινιάζεις είναι ο,τιο χειρότερο που μπορείς να του κάνεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και αν το κάνεις. Σίγουρα θα υπάρξουν φορές που δεν θα είσαι ικανοποιημένη με αυτό ή αυτά που κάνει αλλά το χειρότερο που έχεις να του κάνεις είναι γκρινιάζεις όλη την ημέρα. Δεν ξέρουμε κανέναν άντρα που να λατρεύει την γκρίνια οπότε μήπως να σκεφτόσουν να του πεις απευθείας αυτό που σκέφτεσαι για να είστε όλοι καλύτερα;

ΠΗΓΗ:govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 φράσεις σπουδαίων γυναικών για τη Γυναίκα…

Efi Nika

«Να γιατί οι μαμάδες είμαστε συνέχεια κουρασμένες και αγχωμένες»

Penni Syggrou

Όταν η μαμά μεγαλώνει μόνη της το παιδί

newsitamea