Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε στα σκουπίδια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το κύημα που βρέθηκε χθες από εργαζόμενους στη διαλογή απορριμμάτων ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ στη Γυρτώνη της Λάρισας νεκρό μέσα σε σακούλα με τον ομφάλιο λώρο και τμήμα του πλακούντα, συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κύημα κατέληξε στο ότι η κύηση της μητέρας διακόπηκε στον πέμπτο ή έκτο μήνα της κύησης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκτίμηση του ιατροδικαστή ότι η αποβολή του εμβρύου έγινε από εξειδικευμένο άτομο, γιατρό, διότι στον ομφάλιο λώρο βρέθηκε και τσιμπιδάκι που χρησιμοποιείται στην διαδικασία του τοκετού.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροψία- νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης και τα στοιχεία που προέκυψαν είναι αρκετά σημαντικά για τις αρχές οι οποίες και συνεχίζουν τις έρευνες.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το έμβρυο ήταν 24 εκατοστών και περίπου 250 γραμμαρίων. Έτσι κατά προσέγγιση ήταν έμβρυο 5 μηνών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το έμβρυο ήταν νεκρό μέσα στην μήτρα της γυναίκας. Οι κακώσεις που έφερε ήταν μεταθανάτιες κατά την φάση εξόδου. Η επέμβαση σύμφωνα με τα στοιχεία έγινε από άνθρωπο γνώστη της ιατρικής τέχνης. Γι’ αυτό υπάρχουν ευρήματα που το πιστοποιούν άλλωστε.

Το ερώτημα

Με βάση την εικόνα που υπάρχει πλέον τα ερώτημα είμαι πού έγινε η επέμβαση και αν βέβαια μιλάμε για μια νόμιμη διαδικασία.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι αρχές εκτιμούν ότι η πράξη αφαίρεσης του εμβρύου πρέπει να έγινε σε οργανωμένο χώρο που είχε ότι χρειαζόταν

Τί θα δείξουν οι εργαστηριακές εξετάσεις;

Σύμφωνα με το ιατροδικαστής «το κύημα ήταν νεκρό στην μήτρα». Οι ιστολογικές εξετάσεις λοιπόν θα δείξουν κάτι πολύ σημαντικό. Θα αποκαλύψουν αν το παιδί ήταν νεκρό από φυσικά αίτια ή αν θανατώθηκε με στόχο την έξοδό του.

Για το περιστατικό η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στην περιοχή της Ελασσόνας, για τον εντοπισμό του εξειδικευμένου ανθρώπου που έκανε την επέμβαση στη μητέρα.

Μία ακόμα ανατριχιαστική λεπτομέρεια της τραγικής αυτής ιστορίας είναι ότι το κύημα ήταν πεταμένο σε μπλε κάδο ανακύκλωσης.

Σοκαριστήκαμε όταν είδαμε το έμβρυο στη σακούλα

Το απόλυτο σοκ βιώνουν οι υπάλληλοι των ανακυκλώσιμων υλικών στην Γυρτώνη μετά την εύρεση του εμβρύου μέσα σε σακούλα χθες το μεσημέρι κατά την διάρκεια της διαλογής.

Ο υπεύθυνος της μονάδας Παναγιώτης Παναγιώτου μίλησε στο onlarissa.gr εγια την στιγμή που οι υπάλληλοι της ανακύκλωσης εντόπισαν το έμβρυο.

«Την ώρα που κάναν τα παιδιά διαλογή τα ανακυκλώσιμα υλικά, η σακούλα πέρασε από δύο τρία άτομα και το έμβρυο δεν το είδαν. Οι πρώτοι υπάλληλοι στην διαδικασία ανοίγουν τις σακούλες. Στην μέση της ταινίας φανερώθηκε το έμβρυο νεκρό μπροστά στους υπαλλήλους. Πάθανε σοκ οι γυναίκες υπάλληλοι που το βρήκαν. Με φώναξαν και είδα και εγώ νεκρό το έμβρυο πάνω στην ταινία. Αμέσως καλέσαμε τον φορέα», περιγράφει ο κ. Παναγιώτου.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika