Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Μένιος Φουρθιώτης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Νίμιτς από το τηλεοπτικό σταθμό Ε όπου και βρισκόταν από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , του nassosblog, οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι -το μόνιμο θέμα του εδώ και χρόνια- το οποίο και επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει μέσα στο νοσοκομείο.

Αναμένεται να μείνει μέσα τουλάχιστον δυο ημέρες και θα υποβληθεί σε συνεχείς εξετάσεις.

Ο Φουρθιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχασε τον πατέρα του στην ηλικία των δύο ετών. Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και δικτύων, αλλά επικεντρώθηκε στην δημοσιογραφία, με την οποία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά για πρώτη φορά από την ηλικία των 16 ετών, σε τοπική εφημερίδα του Δήμου Περιστερίου

Προσωπική ζωή

Ο Φουρθιώτης έχει δηλώσει πως, στην ηλικία των 21 ετών, έπασχε από νευρική ανορεξία, ζυγίζοντας 43 κιλά, ενώ παλιότερα ζύγιζε 150. Έχει δηλώσει, σχετικά με την ομοφυλοφιλία ότι, αν ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα το δήλωνε δημοσίως, και ότι μετανιώνει για την αντιπαθητική εικόνα που έβγαζε παλιότερα προς τον κόσμο.Επιπλέον, το αυστηρό ωράριό του, δεν του επιτρέπει να έχει σχέση. Ανέφερε ότι «έκραζε» τον χώρο της τηλεόρασης, για να μπει σε αυτόν. Επίσης, ότι μετανιώνει για τις προσβολές που έκανε σε διάσημα πρόσωπα της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Άντζελα Δημητρίου και ο Κώστας Πρέκας, τα οποία στην πραγματικότητα συμπαθεί. Επιπλέον, στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, περίπαιξε τις πολυάριθμες κατηγορίες για τη χρήση περούκας, δηλώνοντας ότι έχει κάνει εμφύτευση μαλλιών, και μπότοξ.

Καριέρα
Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο στο τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει σε εκπομπή τηλεμάρκετινγκ πόρτες ασφαλείας, όπου επίτευξε σημαντικές πωλήσεις. Έπειτα, το κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, με τίτλο Αποκάλυψη.

Το 2007 εργάστηκε ως υπεύθυνος καλεσμένων στην εκπομπή Τελεία & Παύλα της Ντέσσυς Κουβελογιάννη. Τον Φεβρουάριο του 2008, εργάστηκε ως υπεύθυνος καλεσμένων στην εκπομπή Αξίζει να το Δεις της Τατιάνας Στεφανίδου. Τον Σεπτέμβριο του 2008, εργάστηκε ως παρουσιαστής των εκπομπών Μετά τα Μεσάνυχτα και Παρτα Όλα στο Extra Channel 3. Ένα χρόνο αργότερα,εργάστηκε ως παρουσιαστής της εκπομπής Το Κάτι Άλλο στο Extra Channel 3. Από το 2013, παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή Αποκαλυπτικά στον σταθμό Epsilon TV, στον οποίο είναι επίσης διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ.

Ήταν μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, παίρνοντας τη θέση του Ηλία Ψινάκη. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2009 στον ΑΝΤ1, όταν απέκτησαν φιλική σχέση στα καλλιστεία. Η Αλεξανδράτου βαριόταν να απαντά στις επαγγελματικές κλήσεις, πράγμα που ανέλαβε ο ίδιος. Σχετικά με την ταινία πορνό της Αλεξανδράτου, ο Φουρθιώτης δήλωσε ότι την απόφαση την είχε πάρει μόνη της. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε μέχρι το 2012.

Διαβάζοντας ένα κακεντρεχές σχόλιο ανώνυμης χρήστριας στο Twitter για την εκπομπή Αποκαλυπτικά πρότεινε, χαριτολογώντας, άρση απορρήτου, με σκοπό να καταφύγει στη δικαιοσύνη. Πρότεινε, επίσης, να έρθει η χρήστρια στην εκπομπή του, για να «τους τα πει εκεί».

Το 2017, στο Epsilon TV, παρουσίαζε το μουσικό σόου ταλέντων Super Star Academy.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika

Γι’αυτό θέλουν όλοι να γίνουν Ευρωβουλευτές: Το παχυλό “μηνιάτικο” και οι έξτρα παροχές που το εκτινάσσουν στα ύψη

Efi Nika