Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκαριστικές εικόνες: Νίκησε τον καρκίνο των ωοθηκών και της έβαλε φωτιά ο φίλος της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έπαθε εγκαύματα στο 80% του σώματος της και έχασε τα αυτιά και τα δάχτυλά της που «έλιωσαν» στη φωτιά

Δεν τον χωρά ο ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που ζει εδώ και 16 μήνες μια 33χρονη γυναίκα και μάνα δυο παιδιών, την οποία ο ίδιος της ο σύντροφος «έλουσε» με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά ώστε να την κάψει ζωντανή.

Όπως βλέπετε και στις φώτο της «Daily Mail»», η Judy Malinowski έζησε από θαύμα, ωστόσο παραμορφώθηκε, καθώς υπέστη εγκαύματα τέταρτου και πέμπτου βαθμού στο 80% του σώματός της, ενώ έχασε τα δυο τηςαυτιά και τα δυο της δάχτυλα, που έλιωσαν στην φωτιά.

ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ:

Η 33χρονη καλλονή από το Οχάιο, αποφάσισε να μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή από το κρεβάτι του πόνου όπου βρίσκεται για τον εφιάλτη που έζησε, καθώς δεν την άφησαν να καταθέσει κατά την διάρκεια της δίκης του 41χρονου συντρόφου της Michael Slager.

Σε συνέντευξη της στο WSYX, η Judy Malinowski γύρισε το χρόνο πίσω στο μοιραίο απόγευμα του Αυγούστου του 2015 και περιέγραψε τις σκηνές θρίλερ, λέγοντας πως:

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να είναι τόσο κακός. Απλά στεκόταν εκεί και δεν έκανε τίποτα. Στα μάτια του υπήρχε το απόλυτο κακό».

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο 41ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ:

Ο δράστης Michael Slager, υποστήριξε ότι έβαλε φωτιά στην 33χρονη από… ατύχημα που έγινε, στην προσπάθεια του να ανάψει ένα τσιγάρο. Μάλιστα ο δικηγόρος του τόνισε ότι ο πελάτης του υπέστη επίσης σοβαρά εγκαύματα στην προσπάθεια του να σβήσει την φωτιά.

Ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν έπεισαν την δικαστή, η οποία τον καταδίκασε σε 11 χρόνια φυλάκιση, λέγοντας του:

«Δεν έχω πραγματικά να πω τίποτα σε ένα άτομο σαν και εσάς κύριε Slager. Δείχνετε πραγματικά σαν ένας από εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν ψυχή».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 33ΧΡΟΝΗ:

Ενάμιση χρόνο μετά τον εφιάλτη της, η  Judy Malinowski παραμένει στη ΜΕΘ, όπου αναπνέει με την βοήθεια αναπνευστήρα, δεν μπορεί να περπατήσει και μιλά ψιθυριστά λόγω της μεγάλης ζημιάς που έχει πάθει και η τραχεία της.

Έχει ακόμα μεγάλα ανοιχτά τραύματα στην πλάτη και τους γλουτούς, ενώ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κλείσουν, καθώς η 33χρονη δεν μπορεί να ξαπλώσει μπρούμυτα, λόγω της δυσκολίας της να αναπνεύσει.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ:

Αυτό ωστόσο που συγκλονίζει πιο πολύ απ΄όλα, είναι ότι η 33χρονη καλλονή είχε προσβληθεί στο παρελθόν από καρκίνο των ωοθηκών από τον οποίο βγήκε νικήτρια, πάλεψε την εξάρτηση της από τα οπιούχα και στο τέλος κόντεψε να πεθάνει από τα χέρια του ίδιου της του φίλου ο οποίος την έκανε να υποφέρει με τον πιο σκηληρό και απάνθρωπο τρόπο.

Η ίδια, δηλώνει απογοητευμένη από την ποινή που επεβλήθη στον παραλίγο δολοφόνο της, και έκανε συμφωνία ότι αν στο μέλλον υποκύψει λόγω των σοβαρών της εγκαυμάτων, ο 41χρονος Slager θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για φόνο.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou