Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σοκ- Τα κοριτσάκια της αργοπέθαιναν στο αυτοκίνητο και η μάνα τα ‘πινε στο μπαρ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η 19χρονη μητέρα παράτησε τα δύο κοριτσάκια της, ενός και δύο ετών επί 15 ολόκληρες ώρες μέσα στο αυτοκίνητό της, χωρίς νερό και τροφή, το οποίο υπερθερμάνθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση που ήρθε στο φως στην Πολιτεία του Τέξας στις ΗΠΑ, με την 19χρονη μητέρα να παρατά τις δύο ανήλικες κορούλες της, λες και ήταν περιττές αποσκευές, να αργοπεθάνουν από τη ζέστη, την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε ξέφρενο πάρτι με φίλους της!

Ο λόγος για την 19χρονη Αμάντα Χόκινς η οποία εγκατέλειψε για πάνω από 15 ώρες την Αντισον και την Μπριν στο αυτοκίνητό της, χωρίς φαγητό και νερό, το οποίο μάλιστα έβραζε από τη ζέστη. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι ενώ πέρασε το βράδυ στο σπίτι φίλου της που έκανε πάρτι στο Κερ Κάουντι, άλλοι επισκέπτες την παρότρυναν να φέρει τις κορούλες της στο σπίτι, ωστόσο αυτή αρνήθηκε!

Το επόμενο απόγευμα, όταν πλέον η 19χρονη επέστρεψε στο αυτοκίνητό της σε θερμοκρασίες που άγγιζαν τους 33 βαθμούς Κελσίου, τα δύο κοριτσάκια είχαν ήδη πέσει σε κώμα. Η 19χρονο ωστόσο, αντί να τις μεταφέρει στο νοσοκομείο, τις έκανε μπάνιο και τους άλλαξε ρούχα, ισχυριζόμενη αρχικά πως οι μικρές λιποθύμησαν αφού μύρισαν κάποια λουλούδια στο πάρκο… Τα παιδάκια όταν πλέον διακομίσθηκαν στο νοσοκομέιο κρατιόντουσαν στην ζωή μόνο με μηχανική υποστήριξη, χωρίς όμως να υφίσταται δυνατότητα να επανέλθουν οι γιατροί αποφάσισαν να τις αποσυνδέσουν με τα κοριτσάκια να πεθαίνουν λίγες ώρες αργότερα.  Ο τοπικός Σερίφης εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε ότι «Αυτή είναι με διαφορά η πιο τρομακτική ιστορία που έχω δει εδώ και 37 χρόνια που είμαι στην υπηρεσία του νόμου».

Η μητέρα συνελήφθη, αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, κατηγορείται μόνο για παραμέληση ανηλίκων, που επιφέρει ποινή μέχρι και διετή κάθειρξη. Ο σερίφης τόνισε στα ΜΜΕ πως αυτό μπορεί να αλλάξει, αφού τα παιδιά πέθαναν.

 

newsit.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou