Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκ στο Δημοτικό της Γλυφάδας για το αγοράκι που έπεσε στο κενό – Το κλείδωσαν και το ξέχασαν μέσα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

“Βουτιά” στο κενό για τον 7χρονο μαθητή – Οι συμμαθητές του έφυγαν και το παιδί κλειδώθηκε μέσα, καθώς πάσχει από διάσπαση προσοχής – Πήδηξε από το παράθυρο για να φύγει – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία – Τι δηλώνει στο newsit.gr η διευθύντρια του σχολείου

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Γλυφάδας για τα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι σε Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, με ένα αγοράκι να πηδά στο κενό και να τραυματίζεται.

Κλειδώθηκε μέσα και πήδηξε από το παράθυρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 3,5 – 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

Όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Παιδείας, και με πληροφορίες που έχουν από το σχολείο, μετά την λήξη των μαθημάτων όλα τα παιδιά αποχώρησαν.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από πηγές από ΕΛ.ΑΣ, 0 7χρονος έχει διάσπαση προσοχής και γι αυτό ίσως δεν πρόσεξε ότι το σχολείο του αδειάζει. Η δασκάλα δεν το είδε που βρισκόταν μέσα σε κάποια αίθουσα, με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα.

Αποτέλεσμα ήταν να κλειδωθεί και να μην μπορεί να βγει έξω. Έβαλε λοιπόν ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα όπως προσγειώθηκε να υποστεί το κάταγμα.

Από την μεριά τους οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής και της διεύθυνσης του σχολείου κάνουν λόγο για αμέλεια και όχι από ατύχημα, και τονίζουν ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Το newsit.gr επικοινώνησε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Παπανικολάου, η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τα όσα συνέβησαν.

«Είμαι σοκαρισμένη για ότι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλύτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια, που ωστόσο ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ- www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τύχη βουνό: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ κι όταν το πήγε για φτιάξιμο έπαθε σοκ με την αξία του

Efi Nika

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika