Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκ- Πιλότος πέθανε εν ώρα πτήσης!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας από τους χειρότερους φόβους των επιβατών αεροπορικών πτήσεων έλαβε σάρκα και οστά σε αεροσκάφος της Etihad Airways. Ο πιλότος της πτήσης πέθανε εν ώρα εργασίας και το αεροπλάνο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η πτήση απογειώθηκε από το Άμπου Ντάμπι και είχε προορισμό το Άμστερνταμ, όπως τελικώς βρέθηκε στο Κουβέιτ, όταν ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του.

Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία επεσήμανε πως ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την αναγκαστική προσγείωση και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Η Etihad Airways μετά λύπης ανακοινώνει τον θάνατο ενός εκ των πιλότων της κατά την διάρκεια της πτήσης EY 927 από το Άμπου Ντάμπι στο Άμστερνταμ». Αφότου ο πιλότος κατέστη αδύνατο να ασκήσει τα καθήκοντά του, ο πρώτος αξιωματούχος σήμανε συναγερμό και «εξέτρεψε την πτήση με ασφάλεια στο Κουβέιτ», αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

«Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από την απώλεια του, και εστιάζουμε στην φροντίδα της οικογένειας του θανόντα συναδέλφου μας, στην οποία εκφράζουν τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας».

 

eleftherostypos,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika