Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σκότωσε τη 17χρονη κόρη της με 34 μαχαιριές και αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι. Συγγενής της μητέρας αποκαλύπτει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία, όπου μια 54χρονη με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε τη 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, διαδραματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η κορύφωση της τραγωδίας που εκτυλισσόταν για χρόνια στην τριμελή οικογένεια αποκαλύφθηκε στις 12.10 το μεσημέρι του Σαββάτου σε μονοκατοικία της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, όταν ο καταρρακωμένος σύζυγος της δράστιδος και αυτόχειρος τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και ζήτησε τη συνδρομή των αστυνομικών.

Λίγο αργότερα οι τελευταίοι έβρισκαν τα αιμόφυρτα άψυχα κορμιά της μάνας και της κόρης μπροστά από την κλειστή πόρτα της ράμπας του υπόγειου γκαράζ και τον σύζυγο και πατέρα σε κατάσταση ισχυρού σοκ.

Οπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, η 54χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής, η οποία τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε υποβαλλόταν σε βαριά φαρμακευτική αγωγή, βρισκόταν σε κρίση από το πρωί της ημέρας.

Αρχικά είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, κάτι όμως που αποτράπηκε από την παρέμβαση της κόρης και του συζύγου της.

Το περιστατικό θεωρήθηκε και από τους δύο λήξαν οπότε η κοπέλα πήγε στο δωμάτιό της να διαβάσει και ο σύζυγος, που εργαζόταν ως στέλεχος σε ταξιδιωτικό γραφείο, στο υπόγειο για μια εργασία.

Τότε όμως, όπως εκτιμάται, συνέβη ακόμη μια κρίση στην 54χρονη και αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο, όρμησε οπλισμένη με ένα μαχαίρι στο δωμάτιο της 17χρονης.

Η κοπέλα για να σωθεί πήδησε από το μπαλκόνι, όμως η γυναίκα έτρεξε και την εγκλώβισε στη ράμπα του γκαράζ.

Εκεί τη σκότωσε χτυπώντας την επανειλημμένα (ο ιατροδικαστής διαπίστωσε 34 μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, με τα θανατηφόρα τραύματα να εντοπίζονται στον λαιμό της άτυχης κοπέλας) και στη συνέχεια έπληξε τον εαυτό της στα χέρια, το στήθος και τον λαιμό.

Σε όλη της τη ζωή δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα είχε κάποιο άγχος, κάποιον έντονο φόβο, αλλά αυτό. Δηλαδή κανένας δεν φανταζότανε ότι θα γινότανε ένα τέτοιο πράγμα”, λέει στην εκπομπή Tatiana Live συγγενής της μητέρας που σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι. Η οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε όλους όσους γνώριζαν την 17χρονη και τη μητέρα της.

Στην εκπομπή μίλησε και οδοντίατρος της 51χρονης τον οποίο είχε επισκεφτεί δύο εβδομάδες νωρίτερα. “Εντόπισα μία αυξημένη ανησυχία έτσι, μία κρίση πανικού θα λέγαμε ας το πούμε έτσι. Από εκεί και πέρα την καθησύχασα όσο μπορούσα και είχε έρθει και χωρίς ραντεβού, οπότε ξέρετε είχα διαταραχθεί και λίγο η ισορροπία εδώ του ιατρείου, αλλά αυτό δεν είχε να κάνει, διέγνωσα ότι όντως δεν είχε κάτι, δεν είχε αυτές τις φοβίες που εξέφραζε για την στοματική της κοιλότητα.”

Τι λέει ο διευθυντής του σχολείου που πήγαινε η μικρή πέρσι. “Είχε μία πολύ μεγάλη ευαισθησία πάνω στο παιδί, εξαιρετικά μεγάλη ευαισθησία, με πολύ μεγάλο άγχος για το μέλλον της”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

www.tlife.gr  ,  efsyn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika