Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σκότωσε με σφυρί το ένα από τα δίδυμα – Τυφλώθηκε η αδερφούλα του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αποτροπιασμό προκαλεί το στυγερό έγκλημα του Bidhya Sagar Das που κατηγορείται για την άγρια επίθεση με σφυρί στα δίδυμα της συντρόφου του, με το αγοράκι να υποκύπτει στα τραύματά του και το κοριτσάκι να έχει τυφλωθεί και να έχει χάσει μερικώς την ακοή του.

Ο 33χρονος Bidhya Sagar Das κατηγορείται για τη δολοφονία του μικρού Gabriel και τον σοβαρό τραυματισμό της δίδυμης αδερφής του Maria που νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ο Bidhya κατηγορείται για την άγρια επίθεση στα αθώα μικρά παιδιά με σφυρί στο διαμέρισμα της συντρόφου του. Οι αρχές τον συνέλαβαν μετά από ανθρωποκυνηγητό και πλέον κρατείται για το ανατριχιαστικό έγκλημά του.

Οικογενειακός φίλος της συντετριμμένης μητέρας Cristinela Datcu δήλωσε πως μένει δίπλα στο κρεβάτι της κόρης της. Δεν αντέχει να γυρίσει στο διαμέρισμα όπου δολοφονήθηκε ο γιος της. “Προσευχόμαστε όλοι η μικρή Maria να ανακτήσει την όρασή της και να μη μείνει μόνιμα τυφλή από την επίθεση. Η Cristinela κάθεται στο νοσοκομείο με τη Μαρία και προσεύχεται για την πλήρη ανάρρωσή της μετά το χειρουργείο”.

www.dailymail.co.uk www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou