Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σκληρές εικόνες:Πήγε για βαφή μαλλιών, έπαθε χημικά εγκαύματα και καράφλιασε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Ένιωθα λες και μου ακουμπούσαν καυτό τηγάνι στο κεφάλι»

Ένα συνηθισμένο ραντεβού στο κομμωτήριο αποδείχτηκε εφιαλτικό για μια 21χρονη νοσοκόμα, η οποία πήγε για βαφή και «βγήκε»… με εγκαύματα και καράφλα στο κεφάλι που έχει το μέγεθος μπάλας του τένις.

Όπως εξομολογείται στην «Daily Mail» η Becca Peet από το Hamphshire, όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφτηκε το κομμωτήριο «Toni&Guy», για να κάνει μερικές ανταύγειες ως.. δώρο γενεθλίων στον εαυτό της.

Ωστόσο δεν φανταζόταν αυτό που θα επακολουθούσε, καθώς κατέληξε με χημικά εγκαύματα, ουλές και ένα φαλακρό «μπάλωμα» στο κεφάλι.

Μάλιστα η περιπέτεια της δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια υπεβλήθη σε εγχείρηση προκειμένου να σταματήσει τις συνεχείς μολύνσεις που πάθαινε το συγκεκριμένο σημείο.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σκληρές, δείχνοντας την τεράστια ζημιά που έπαθε η νεαρή γυναίκα.

Στα 24 της σήμερα, η ίδια δηλώνει πως καθημερινά πρέπει να φτιάχνει τα μαλλιά της με τέτοιον τρόπο ώστε να κρύβει το φαλακρό σημείο (που έχει πάθει μόνιμη βλάβη), τονίζοντας πως η αυτοπεποίθηση της εξαιτίας αυτού, έχει πιάσει πάτο.

«Ήλπιζα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου και από καστανό να το κάνω ξανθό με ανταύγειες. Την ώρα της βαφής, άρχισα να νιώθω λες και κάποιος ακουμπούσε ένα καυτό τηγάνι στο κεφάλι μου, το οποίο γινόταν όλο και πιο ζεστό. Οι ταινίες που μου είχαν βάλει στο κεφάλι άρχισαν να βγάζουν καπνούς. Είπα στην κοπέλα ότι “καιγόμουν” και μου απάντησε “όχι, όλα είναι εντάξει!”. Τελικά πήγαμε στο νεροχύτη, και τραβήξαμε τις ταινίες. Το κεφάλι μου ήταν μουδιασμένο».

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα περιέγραψε πως στο καμμένο σημείο άρχισαν να εμφανίζονται φουσκάλες, κάτι που με τη σειρά του προκάλεσε πολλές μολύνσεις.

«Εκείνη την ώρα ήμουν σοκαρισμένη και δεν είχα ιδέα πόσο άσχημα φαινόταν. Αργότερα υποβλήθηκα σε επέμβαση για να αφαιρέσω το μολυσμένο τραύμα, και έμεινε με μια μόνιμη φαλάκρα, και μια ουλή 9cm. Τα μαλλιά μου ήταν καστανά και στιλπνά. Τα αγαπούσα και τώρα πρέπει να ξυπνάω με ένα σημείο στο κεφάλι μου φαλακρό, μετανιώνοντας κάθε ημέρα».

Η Becca κινήθηκε νομικά εναντίον του κομμωτηρίου και αποδείχτηκε πως η ζημιά είχε προκληθεί από μια εκπαιδευόμενη, η οποία είχε κάνει λάθος στη μίξη της βαφής. Σαν να μην έφτανε αυτό, το προσωπικό άργησε να καταλάβει το λάθος, και της προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο πόνο, ρίχνοντας ζεστό νερό στο καμμένο σημείο, και στεγνώνοντας της τα μαλλιά με το πιστολάκι στο ζεστό!

«Τα μαλλιά μου κολλούσαν μεταξύ τους από το πύον εξαιτίας της μόλυνσης. Κάθε φορά που έκανα μια έκφραση με το πρόσωπο μου, πονούσα. Το ανοιχτό και μολυσμένο τραύμα στο κεφάλι μου, προκαλούσε επίσης μια πολύ άσχημη μυρωδιά, που για μένα ήταν πολύ ντροπιαστική. Τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο. Ο φίλος μου, μου έβαζε για 8 μήνες ειδική αλοιφή στο σημείο, και με βοηθούσε να τα πλένω και να τα ξεμπλέκω, κάτι που μου έπαιρνε κάθε φορά πάνω από μια ώρα».

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika