ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σκηνές αρχαία τραγωδίας … Είπαν στην μάνα ότι σκοτώθηκε το μωρό της

2xroni

Σκηνές από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου όταν η 23χρονη μητέρα του τραγικού τροχαίου στα Ζωνιανά, έμαθε ότι το δίχρονο κοριτσάκι της είναι νεκρό.

Το δύσκολο έργο ανέλαβαν ψυχολόγος και ψυχίατρος αλλά και η μητέρα της 23χρονης, η οποία ουσιαστικά της είπε το τραγικό μαντάτο. Η 23χρονη μέχρι και λίγα λεπτά πριν μάθει για την κόρη της, ρωτούσε όποιον έβλεπε ωστόσο κανείς δεν είχε απάντηση γιατί ακριβώς δεν ήξερε τι και πως να το πει.

Όπως περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ανέστης Κιούλπαλης, η μητέρα της 23χρονης ήταν αυτή που ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός με τον ψυχολόγο και τον ψυχίατρο να έχουν συμβουλευτικό κυρίως ρόλο . Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, ο κ. Κιούλπαλης λέει ότι ενδεχομένως την Πέμπτη  η 23χρονη να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕθ και να μεταφερθεί στη Χειρουργική Κλινική. Πλέον, έχει αποσωληνωθεί, αναπνέει μόνη της και έχει σταθερό αιματοκρίτη.

Loading...

 

www.madata.gr

loading...
loading...