Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου – Η μάχη που έδωσε για να κρατήσει στη ζωή τον γιο της!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

“Γεννημένος 850 γραμμάρια” είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου, με ήρωα τον 12χρονο πια γιο της, τον Χρήστο της. Η μητέρα του παιδιού, που από τη γέννηση του πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή βιώνει ξανά το Γολγοθά που αναγκάστηκε να ανέβει και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές. Στόχος της να δώσει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που μεγαλώνουν παιδιά ΑμεΑ.

Η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου μέσα από το νέο της βιβλίο κάνει κατάθεση ψυχής και μιλά για τον αγώνα της να κρατήσει στη ζωή τον γιο της. Ο Χρήστος της γεννήθηκε πρόωρα. Ήταν 25 εβδομάδων και 3 ημερών και τα πνευμόνια του δεν είχαν προλάβει να σχηματιστούν. Ωστόσο μια ξαφνική αιμορραγία της Νένας, την έστειλε στην αίθουσα τοκετού για να γεννήσει.

Το παιδί της γεννήθηκε και αμέσως μπήκε σε θερμοκοιτίδα. “Όταν ήρθε στον κόσμο, αντί να βρεθεί στη αγκαλιά μου, μεταφέρθηκε σε ένα κουτί, αντιμέτωπος με τη ζωή που μετρούσε αντίστροφα για εκείνον. Άδεια η αγκαλιά μου. Κλάμα, σιωπή, γιατροί, νοσοκόμες. Μόνη μου”, περιγράφει η Νένα Χρονοπούλου…

Ο μικρός της όμως βγήκε νικητής και καθώς εκείνη θυμάται τις πρώτες μέρες του μπέμπη στο σπίτι, συγκινείται: “Κοιμόταν μόνο πάνω μου, γιατί φοβόταν ότι θα τον πάρει κάποιος και θα τον ξανατρυπήσει” .

 

tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou